Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wstydz sie wstydz snobko :)

tiaaaaa, jak kiedyś któraś napisała, że dzieńdoberkowanie sobie przez dwie strony co ranek jest infantylne, to cały tabum zaczynał od "infantylne dzień dobry hihihihi", teraz będziecie się wyzywać od snobek bo ktoś skrytykował ochanie i achanie nad zwykłą dechą do kibla... tak, to ma sens.

Oczywiście krzepiące jest to, że kiedyś wam przejdzie ale póki to nie nastąpi trochę będzie nudno

Dandys, a coś Ty zrobił Blutce, ze nie pisze nic, tylko z cichacza zagląda?? 8)

skąd wiesz że zagląda????? Blusia - jak zaglądasz to wiedz że tęsknię 8)

Kaśka, Blutka się obraziła bo kiedyś mnie wkurzyła tym, że zarzuciła mi, że nie cieszy mnie fakt posiadania zony, syna i zdenerwowany odpisałem, że.... a zresztą - jak ktoś chce, niech szuka - jest gdzieś w komentach. Zresztą uczestniczyłaś wtedy w tej rozmiwe to pewnie pamietasz a tak bajdełej.... umarłaś i stąd ten niebiański avatar? Bo jeżeli tak to cos bliżej piekieł sobie zafunduj bo zycia wiecznergo w Edenie to ja Ci proszę ja Ciebie nie wróżę 8)

Dandys, a coś Ty zrobił Blutce, ze nie pisze nic, tylko z cichacza zagląda?? 8)

skąd wiesz że zagląda????? Blusia - jak zaglądasz to wiedz że tęsknię 8)

no widze ją często 8)

Kaśka, Blutka się obraziła bo kiedyś mnie wkurzyła tym, że zarzuciła mi, że nie cieszy mnie fakt posiadania zony, syna i zdenerwowany odpisałem, że.... a zresztą - jak ktoś chce, niech szuka - jest gdzieś w komentach. Zresztą uczestniczyłaś wtedy w tej rozmiwe to pewnie pamietasz
pamiętam, kazalam ci przecież metr gumy kupić i pierdyknąć se w łeb. Nie wwiedziałam ino, że o to poszło :o :lol:

a tak bajdełej.... umarłaś i stąd ten niebiański avatar? Bo jeżeli tak to cos bliżej piekieł sobie zafunduj bo zycia wiecznergo w Edenie to ja Ci proszę ja Ciebie nie wróżę 8)
Dandys, nie grab sobie 8)

Ten awatar to ja miałam jak jeszcze cię tu nie było 8) Poza moim zdjęciem zaden inny tak idealnie mnie nie odzwierciedla 8) :p

Miałam dziś przez 10 minut Łempicką, ale dziewczynom się średnio widziała

no toż masz argument. Załóz wątek z ankietą i niech się wszystkie gromadnie wypowiedzą głosując... infantylna jakaś czy co?

Mi ten avatar nie leży bo ja mam problem z postrzeganiem szczegółów i będę Cię mylił z Wu

no toż masz argument. Załóz wątek z ankietą i niech się wszystkie gromadnie wypowiedzą głosując... infantylna jakaś czy co?

Mi ten avatar nie leży bo ja mam problem z postrzeganiem szczegółów i będę Cię mylił z Wu

No i masz :-?

Co byś chciał w takim razie???????

Co byś chciał w takim razie???????

wiesz ... ja lubię avatar Nitki ale każdy facet go lubi. Animowane aniołki są głupawe. W Twoim dzienniku znalazłem jedno super zdjęcie na którym wygladasz jak zjawisko (nie powiem które) ale ono nie nadaje się na avatar. Zaś zdjęcie z poprzedniego avataru tez było nieudane bo to nie byłas Ty tylko jakas wdzięcząca się pipka (chodzi mi o niezgodnośc Twego charakteru z ta panią co sie z niego usmiechała). Co Ty dziś miałas przez 10 min?

Zresztą co ja sie wypowiadam - zdaniem mojej zony mam najgorsze avatary ever więc nie podsumowuję. mam tylko jedna prosbę - gdybyś zdecydowała się go zmienić to błagam - tylko nie dom ani nie wizualka jego projektu - tego nie zniosę