Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

CICHO!!!!!

aż stanęłam na baczność..

BUDOWA NIE JEST MIEJSCEM DLA BAB I MOJA OSOBISTA BABA POJEDZIE TAM PO TO, ŻEBY WYBRAĆ SPOSÓB UKŁADANIA KAFLI EWENTUALNIE GDZIE JAKIE - ŻADNYCH DECYZJI DOTYCZĄCYCH SŁUPÓW POD SCHODAMI, PRZESUWANIA ŚCIAN I DOKŁADANIA STOPNI!!!!!!!!!!!!!

ohhh..żeby mój osobisty małżonek tak uważał..a on tylko że ja za mało sie przykładam do budowy..

Rachela, uwielbiam jak piszesz w tym wątku

a to miłe :)

CICHO!!!!!

Krzepiąca jest też konkluzja która sie we mnie narodziła trzynastego w piatek:

BUDOWA NIE JEST MIEJSCEM DLA BAB I MOJA OSOBISTA BABA POJEDZIE TAM PO TO, ŻEBY WYBRAĆ SPOSÓB UKŁADANIA KAFLI EWENTUALNIE GDZIE JAKIE - ŻADNYCH DECYZJI DOTYCZĄCYCH SŁUPÓW POD SCHODAMI, PRZESUWANIA ŚCIAN I DOKŁADANIA STOPNI!!!!!!!!!!!!!

O jakbym swojego męża słyszała. Wg niego wymyślam, cuduję i utrudniam. Ale dzięki temu mam piwniczkę pod schodami, okno w gabinecie, olbrzymią wnękę na prysznic w malutkiej łazience. Jeszcze muszę przesunąć ścianę między kuchnią a wiatrołapem, :) Czekam tylko na jakis wyjazd męża i wtedy zadzwonię do murarza :)

no to mój chłop ma podejście pozałatwiaj wszystko a on tylko pomarudzi powydziwia że nie takie tylko inne a jak ja już zgodzę sie na to co on proponuje to on wtedy stwierdza że jednak nie ta moja pierwsza propozycja była dobra i jemu teraz pasuje nic tylko udusić :evil:

Jak się baba na budowę nie pchała było źle.

Jak się pcha jest jeszcze gorzej...

Ech dogodzić takiemu.

Eh, tez mam strzelca za meza :wink: :D

Wazne, ze przy wszystkich ich zaletach to te drobiazgi mozna im wybaczyc. :D :wink:

No i pociesze Cie, ze jak latka leca.., to coraz latwiej sie z nimi dogadac. :D :wink:

Jak się baba na budowę nie pchała było źle.

Jak się pcha jest jeszcze gorzej...

Ech dogodzić takiemu.

Eh, tez mam strzelca za meza :wink: :D

Wazne, ze przy wszystkich ich zaletach to te drobiazgi mozna im wybaczyc. :D :wink:

No i pociesze Cie, ze jak latka leca.., to coraz latwiej sie z nimi dogadac. :D :wink:

potwierdzam :D

moj tatus jest przecudownym facetem ...

niestety dla swej zony a mej matki zwyczajnym tyranem :o

mama od wielu juz lat nauczyla sie go zwyczajnie ...nie sluchac 8) :lol: :lol: :lol:

a tak poza tym kocha go miloscia ogromna , niezmienna , nieuleczalna i dozgonna :D :D

No jak chłop prawdziwy, słowo daję. Wrzeszczy, lata, wprowadza zamieszanie i mówi rzeczy, których potem i tak ani kobita ani murarze słuchać nie będą. 8)

Ty weź się skup, Dandi. co? Tylko uważaj, żeby Ci tak nie zostało. :lol: