Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Daggulka ja wiem że nieładnie śmiać się z cudzego nieszczęścia ale popłakałam się ze śmiechu względem tego piźnięcia :lol: :lol: :lol:

co Ty gadasz ...sama jak ochłonęłam i se wyobraziłam jak to musiało wyglądać to się popłakałam ze śmiechu :lol:

słuchajcie tak se czytam te komentarze i nik nie zareagował na to co napisałem kilka postów wyżej - że na drugim zdjęciu ze schodami ejstem ja - to przez grzeczność?

nie, przez wyrozumiałość :roll: ...przeca nie każdy może być adonisem http://cdrlab.pl/forum/images/smilie/icon_cmok2.gif

a kto uwierzył? ale tak serio?

hm.... pewnie nikt z czytających Twój dziennik i komenty ........ bo przeca nikt kto ma TAKICH BRACI http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify36/012.gif nie może wyglądać jak na załączonym wyżej obrazku :roll:

a kto uwierzył? ale tak serio?

ja

slowo honoru 8) :lol:

Ja tez. :D

Robocza wersja, twarzy nie widac.., ale co z tego.., jak mowisz, ze to Ty, to ja Ci wierze. :p

Z tym pierwszym co to bylo troche smiechu to tez uwierzylam. No ale to akurat latwo bylo uwierzyc, bo moj maz tez strzelec. :D :wink:

A najbardziej to ja wierze w to ile Ty kochasz ta swoja Zlociutka. :D To nawet jakbysz chcial ukryc sie nie da. :wink: No bo nawet takie niby zwykle schody.., :wink: a jednak.., kazdy zakret tam dla Zlociutkiej wyprofilowany. :wink:

Fajna jestescie rodzinka, to wszedzie widac. Nawet w kulinariach, gdzie to Dandi dla Zlociutkiej pychci takie pysznosci. :p :wink:

Eh!

ja

ŻE TO JESTEM JA??????? :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

ja się zabiję

nie zabijaj sie :(

ten gosciu wyglada na marudera , nigdy nie zadowolonego z niczego :lol: :lol: :lol:

poza tym skarzysz sie ciagle , ze budowa zabrala ci juz 20 lat zycia, wlosy na klacie i wigor 8) :lol: :lol:

no weeez sie!!! co ty chcesz od tego goscia ? wyglada calkiem przyzwoicie :roll:

no weeez sie!!! co ty chcesz od tego goscia ? wyglada calkiem przyzwoicie :roll:

w zasadzie tak .... prawda jest taka, że jak się ubierze w ciuchy robocze to się tak wygląda własnie ... no chyba że dla niektórych ciuchy robocze na budowie to lakierki , spodnie na kancik i futerko :wink:

w zasadzie tak .... prawda jest taka, że jak się ubierze w ciuchy robocze to się tak wygląda własnie ... no chyba że dla niektórych ciuchy robocze na budowie to lakierki , spodnie na kancik i futerko :wink:

Dokladnie tak Daga!

W takich ciuchac to Brad Pitt wygladal by tak samo. Robocze, to robocze.

:D