Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Syfiastych bezykow???? Beze sa cieplutkie i milutkie i w ogole najlepsze z kolorkow

Dajcie mi wiadro bo sie przez Żelkę porzygam

Następujące kolory:

beżyki / kapuczinka / kremiki / morelki / brzoskwy / kawowe / kakaowe / kafe late'owe i cała reszta tego wstrętnego paskudztwa powinna zniknąc z powierzchni ziemi. Albo nich mi ktoś jakos trwale uszkodzi mózg - przynajmniej część odpowiedzialną za postrzeganie kolorów bo jak widzę beże i wszelkie ich wariacjie to mi niedobrze.

a i jestem za więzieniem za połączenie wenge z Wanilią - i niech się obraża kto chce!

He, he a co??? O co chodzi, bo nie rozumiem. 8)

Nie muf, ze sie przejoles?! :lol: :lol: :lol:

Pewnie, ze ladne plytki wkleiles i pewnie, ze blekit jest swierzy i czysty jak powiew gorskiego powietrza. :D :D :D

Ale ja i tak mam beze w domu. :lol: No ale teraz juz wiem, ze dla pewnych gosci wiadro w domu musze dokupic. :lol: :lol: :lol:

Chcialam zapytac czy alergie na kolor rozowy tez macie w rodzinie? :roll: No ale to juz powaznie pytam. :p

Nie ale kompletując Tosiną garderobę na chwile przed Jej narodzinamy oboje - ja i Złociutka w swoich osobnych zakupach staramy sie unikać tegoż koloru. Mamy w obrębie swego dlaekiego acz mieszkającego w tym samym mieście kuzynostwa dwie rodziny. Obie są w posiadaniu córek - jedna lat osiem (ta gorsza) druga roczna. Ośmiolatka to definicja różu - nie dość że grubawa (rodzice poszli w chipsy a nie w truskawki to jeszcze z jakimże wytrawnym gustem - kurteczka - metaliczna malina obszyta bladoróżowym mamutem, bluzka pod tym Myszka Miki Fashion Collection - do tego niezliczona ilość diamentowych aplikacji (diamenty wybarwiane na róż - rzecz jasna. Spodne jasny jeans z naszywkami, wzorami, srorami - byle różwe i dużo i buty - tożsame.

Ta mała (która nie ma wpływu na to jak stroją ja rodzce) też różowa od stóp po kokardkę.

To ja już wolę beżyki

dobra żartowałam :lol: ja tam Piotrusia ubieram we wszystkie kolory a i różowy też Mu się trafia czasmi ale w charakterze dodatku a nie bandaża na całość :wink: zresztą jako niebieskooki blondynek pięknie wygląda w różowym a najpiękniej we wszystkich odcieniach niebieskiego bo wtedy oczka ma takie błękitniutkie :lol: a poza tym wychodzę z założenia że nie ma czegoś takiego jak podział kolorami na płeć i zabawkami takoż samo ma autka ale i lalkami się bawi a co niech się wszechstronnie rozwija :lol:

przyznam, że nie znam drugiego faceta który wymieniłby tyle kolorów co dandi na ostatnich 2 stronach

nie wiem czym sie rózni kolor limonki od zielonego, mandarynkowy od pomarańczowego i cytrynowy od żółtego ale jeżeli chodzi o mój dom mam bardzo konkretne oczekiwania w stosunku do mojej projektantki wnętrz bo nie zniosę (jak kiedyś pisała Blutka) faktu posiadania jakiegokolwiek wnętrza w kolorach których nie cierpię.

Żeby udowodnić swoją męskość i nie zdegradować się do pozucji baby która zna się na kolorach wyznam szczerze: gdybym nie miał Złociutkiej, cały dom pomalowałbym na biało bo to jedyny kolor co do którego mam pewność że mi się podoba... i na tym polu nigdy żadnych wątpliwości.

Ja najchetniej mojej cory tez bym nie ubierala w roze, bo ich nie lubie, mam metalowe korzenie wiec ten kolor jest dla mnie bee, ale co z tego skoro moje dziecie lubi roze , lubi jak sie swieci, inaczej sie nie ubierze i co ja mam zrobic??

Ja najchetniej mojej cory tez bym nie ubierala w roze, bo ich nie lubie, mam metalowe korzenie wiec ten kolor jest dla mnie bee, ale co z tego skoro moje dziecie lubi roze , lubi jak sie swieci, inaczej sie nie ubierze i co ja mam zrobic??
moja podobnie, i też się zapierałam, ze never pink :-?

Zupełnie bez sensu. Ona w różu wygląda prześlicznie, róż jest twarzowy, odmładzający. Oczywiście nie oczojebny Dodopodobny. Taki pudrowy jest super :wink:

moja podobnie, i też się zapierałam, ze never pink :-?

Zupełnie bez sensu. Ona w różu wygląda prześlicznie, róż jest twarzowy, odmładzający. Oczywiście nie oczojebny Dodopodobny. Taki pudrowy jest super :wink:

moja córcia ma różnokolorowe ubranka. zazwyczaj z różowymi wstawkami - przynajmniej wszystko do siebie pasuje.

rodzice którzy uważają że wszystko tylko nie różowy to dla mnie pozerzy.