Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja najchetniej mojej cory tez bym nie ubierala w roze, bo ich nie lubie, mam metalowe korzenie wiec ten kolor jest dla mnie bee, ale co z tego skoro moje dziecie lubi roze , lubi jak sie swieci, inaczej sie nie ubierze i co ja mam zrobic??
moja podobnie, i też się zapierałam, ze never pink :-?

Zupełnie bez sensu. Ona w różu wygląda prześlicznie, róż jest twarzowy, odmładzający. Oczywiście nie oczojebny Dodopodobny. Taki pudrowy jest super :wink:

moja córcia ma różnokolorowe ubranka. zazwyczaj z różowymi wstawkami - przynajmniej wszystko do siebie pasuje.

rodzice którzy uważają że wszystko tylko nie różowy to dla mnie pozerzy.

:wink:

Moja tez nie ma SAMYCH różowych, ma błękitne, zielone, grantay, no różne różniste :roll:

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jeszcze czekam aż wpadnie marysia

Która to? ostatnio wszyscy mi się mylą. Za dużo się ludzi wypowiada w poszczególnych wątkach. Efkę kojarzę bo muza, Kaśkę też - ma dupę w avatarze :) moich ludzi też ale największy problem mam z tymi którzy mają dom w avatarze - Skaba jest dla mnie rozpoznawalna jako jedyna bo to Skaba - reszty juz nie obczajam

pudrowy jest super

widzisz Rachela? ja nie wiem jaki to pudrowy i nawet nie chcę wiedzieć. Nie wiem tez co to rekuperator 8)

to jak mam wybierać to wolę dyskusje o rekuperatorze niż o różu pudrowym :)

No to ze mną nie pogadasz o rekucośtam, nie posiadam, posiadac nie będę nie wiem co to jest i mam różowe majtki, co zresztą widac w awatarze 8) :wink:

Otóz to Markoto, tak też jej powiedziałam, dla mnie zaletą odkurzacza centralnego jest to że wywala powietrze na zewnątrz a nie miesza po pokojach.

A reku troche przegapiliśmy, jakoś tak nie zastanawialismy się zbytnio nad nim, teraz to już za późno i nie chce się wymyślać. Ciekawi mnie jaki jest koszt takiej instalacji. Będziemy mieć w części domu powieszane sufity więc może damy radę później je zrobić. ;)

ja nie będę miał odkurzacza centralnego. Nie wiem czemu - tzn nie pamietam. Pamietam za to, że jakiś czas temu miałem dużo argumentów na nie ale już nie pamietam jakich - dośc, że zakodowały mi się na tyle mocno, że nie chcę. O roztoczach nie ma mowy - ten odkurzacz polecany jest zwłaszcza alergikom - tzn moi znajomi laergicy go maja i argumentują, że maja go z powodu alergii. ja będe miał odkurzacz zwykły bo lubię i bo centralny uważam za nowomodę i rzecz absolutnie niekonieczną. Ale jak ktoś ma kasę i chciałby sie wyposażyć w fajną zabawkę to nie ma sprawy - nie widzę nic złego. Widzę za to duzo złego w roombie ale to jest wynikiem nędznej prezentacji jaka się w mojem domie łodbyła czas jakis temu.

też nie mam odkurzacza centralnego.... jakoś se nie mogę wyobrazć tej dupnej rury którą ciągnę za sobą przez cały pokój z holu :roll: ... a tak? ...ciągnę za sobą ino malutki czerwony mini przyrząd z krótką rurką i dłuższym kablem :lol:

Rachela koszt instalacji wentylacji wentylacji mechanicznej i reku jest spory, dlatego decydujac sie na niego na poczatku budowy mozna oszczedzic np nie budujac kominow wentylacyjnych.

Plusem odkrzacza centralnego jest jeszcze to ze idziesz sobie z rura a nie ciagniesz za soba jamnika obijajac go o wszystkie szafki :)

Wg mnie instalacje warto zrobic, z zakupem jednostki centralnej mozna sie wytrzymac i kupic pozniej.

ja oczywiście instalacje zamowilam w fazie radosnego wszystkochciejstwa więc mam i reku i gwc i odkurzacz :lol:

dandi - rury z wentylacji gdzieś muszą iść - jak masz podwieszany sufit to masz je gdzie upchnąć

a co masz do roomby? bo ja widziałam u szwagra i byłam zachwycona