Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dandi - rury z wentylacji gdzieś muszą iść - jak masz podwieszany sufit to masz je gdzie upchnąć

lalu - rozmawiasz z facetem dla ktorego rekuperator to to samo co zbiornik na deszczówkę... to tak na przyszłość. MNie serio nie interesują innowacyjne rozwiązania w domu - serio. Wbrew temu co twierdzi Irma... a zresztą...

a co masz do roomby? bo ja widziałam u szwagra i byłam zachwycona

jest niedokładna, nie wraca po kocią/psią sierśc którą zostawia na brzegu dywanu ześlizgując się z niego, nie ejst czlowiekiem tylko robotem i nie ma szans żeby posprzatała jak człowiek, jest awaryjna i często jej odpada ta miotełka która wymiata z narożników zanim polknie.

to jeszcze z jakimże wytrawnym gustem - kurteczka - metaliczna malina obszyta bladoróżowym mamutem, bluzka pod tym Myszka Miki Fashion Collection - do tego niezliczona ilość diamentowych aplikacji (diamenty wybarwiane na róż - rzecz jasna. Spodne jasny jeans z naszywkami, wzorami, srorami - byle różwe i dużo i buty - tożsame.

jakbym moją gwiazdę widziała, ale już wyrasta...taki moment w życiu ma każda dziwczynka i moim zdaniem nie trza z tym walczyć

Ja najchetniej mojej cory tez bym nie ubierala w roze, bo ich nie lubie, mam metalowe korzenie wiec ten kolor jest dla mnie bee, ale co z tego skoro moje dziecie lubi roze , lubi jak sie swieci, inaczej sie nie ubierze i co ja mam zrobic??
moja podobnie, i też się zapierałam, ze never pink :-?

Zupełnie bez sensu. Ona w różu wygląda prześlicznie, róż jest twarzowy, odmładzający. Oczywiście nie oczojebny Dodopodobny. Taki pudrowy jest super :wink:

ja uwielbiam różowy

amarantowy cyklamen, indyjski, pastelowy, każdy...z brązem, beżem, czarnym, szarym, niebieskim zielonym a nawet niekiedy z pomaranczowym, fantastyczny kolor we wnętrzach

zrobilismy eksperyment z arczitekt - nasza Pani miała zrobic tę łazienkę po swojemu - w ogóle nie konsultując nic z Nami. Miała zaproponowac cos tylko od siebie. Oczywiście zostawiliśmy sobie furtkę - że ma zrobic drugą - juz taką pod nasze diktejszyn. Oto co dzis dostałem. A teraz proszę o opinię / pytania / costam:

http://img4.imageshack.us/img4/968/laz1.png

http://img4.imageshack.us/img4/2202/laz2v.png

http://img4.imageshack.us/img4/749/laz3.png

No i w takiej kolorystyce ja chciałam łazienkę na parterze ....byłaby piękna - szkoda że wtedy nie zakneblowałam starego , nie związałam i nie przywiązałam do kaloryfera a następnie nie pojechałam kupić tych kafelek ..... bosche .... czemu ja wtedy tego nie zrobiłam :evil: :evil: :evil: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Podejrzewam, że Architektka nie śledzi tego wątku - gdyby sledziła strach by jej nie pozwolił na te różowe kwiatki i ręczniki. 8)

Projekt całkiem fajny - szczególnie kwiatki mi się podobają :) Dobrze, że zrezygnowałeś z wanny wolnostojącej - zabierałaby za dużo miejsca. Zastanowiłabym się jedynie nad zamknięciem kabiny prysznicowej - wydaje mi się, że szklana scianka na projekcie nie jest dłuższa niż 90 cm - to moim zdaniem za mało, żeby zrobić prysznic otwarty - będziesz miał wodę tam gdzie jej być nie powinno :)