Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

jednak się nudzisz :lol:

nie - martwią mnie te schody i chociaz wszyscy którze obejrzeli je na zywo tzn: mój kierbud, taki jeszcze jeden kierbud - dwaj starzy wyjadacze, zaprzyjaźniona Pani budowlaniec która patrzy na to młodym okiem, moja architekt, wszyscy oni twierdzą, że jest w porządku i o zazbrojenie chodzi a nie o estetykę schodów, to jakoś mnie te pęknięcia niepokoją.

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wybaczcie, że nie nadrobię zaległości, ale żeście natrzaskali jak pijany zając, więc oleję. Dandi przywlókł się wczoraj na kolanach twierdząc, że to niby Kaśka tęskni, ale ja sądzę, że on sam tęskni, tudzież Złociutka mu powiedziała, że jest cham i burak.

Mnie się łazienka podoba. Ale ja lubię koty.

A schody mam ładniejsze. 8)

Ja w sprawie kuchni :)

Podciągnęłabym zabudowę lodówki (całą wysoką szafę) tak, żeby kończyła się na jednym poziomie z wiszącymi szafkami.

Dziwnie wygląda również ściana przy płycie - zdaje się, że jakiś kamień tam zaplanowano - dałąbym raczej jednolicie - jeżeli cokolik tuz nad blatem z mozaiki to za płytą też mozaika - ewentualnie kamień wszędzie zamiast mozaiki :)

Moze napisze o projekcie kuchni, szafke z okapem masz jako ostatnia i okap jest teleskop w dodatku ze szklem - niewypal!

Po pierwsze teleskop ma w srodku szafki wysoka skrzynke, ktora jest brzydka i bedzie ja widac przez szyby. Skrzynka okapu teleskopowego schowana w szafce ma rozne wysokosci, najwyzsza skrzynke ma gorenje, bo az 35,5 cm, nizsza jest np. amica 14 cm srodek, wiec w szafce szklanej bedzie taka wysokosc widac. Do teleskopow musi byc szafka pelna.

Druga sprawa to masz okap na koncu i bedzie widac bok okapu co wyglada jak dla mnie nieciekawie, zeby zakryc bok musialbys tam jeszcze wkomponowac na koncu jedna szafke, no chyba ze zrobisz podwojny bok (nie wiem czy Ci sie to spodoba).

Reszta ok tylko jak dla mnie to nie pasuje mi ten przeswit pod barkiem, ja zabudowalabym go.