Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziwni jesteście z tym roztrząsaniem przez 3 strony tego, co można, a czego nie powinno się pisać na forum muratora. :o

Dopóki nikogo się nie obraża, to w czym problem?

Jak coś mi przeszkadza, to ignoruję to. Tyle.

Aha - dzień dobry! :lol:

no i %&$@#*&^% ... ja już wybudowałam, zostały mi sprawy kosmetyczne ... to jedynie pisanie o dupach marynach mi zostało ....tridno, będziecie musieli to znieść :roll:
daggulka, bedom musieli znieść nas dwie 8) :lol:

Dpsia, mądrze gadasz :D

A wymyślone wypowiedzi Dandiego o tynkach, hmm, obie są do kitu.

Druga wiadomo, celowo przerysowana, ale pierwsza nic lepsza. Przypomina mi relację TVN 24, pt "news z dupy" czyli jak zrobić szopkę medialną z niczego: w koło powtarzać to samo, innymi słowami.

Dziękuję za uwagę :p

Dzizas, od postulatu nienabijania sobie postow wolalabym postulat zakupienia slownikow ortograficznych i zastanowienia sie dwa razy przed napisaniem: umię lub rozumię, bo mnie to doprowadza do szewskiej pasji. :evil:

malgoooos :oops: czy to cos do mnie bylo? Bo jesli tak, to przepraszam ale mi trzeba narysowac. :oops:

To znaczy wiem, ze trzeba pisac - ja umiem, ja rozumiem .., ale prosze (Was) jak zrobie jakis blad aby wskazac konkretnie i powiedziec co jest zle.., jesli nie bedzie Wam ciezko..., bo ja inaczej nie skumam... :oops:

No dobra.., sie naszukalam i nie znalazlam... :lol:

Jesli to ja gdzies palnelam, ze czegos nie umię lub nie rozumię to prosze palcem wskazac, bo ja sie zarabię na smierc a nie znajdę tego glupstwa... :lol:

Ale z tego co wiem, to tylko mnie za ortografie powinny zbanowac. 8)

Dandi a gdzie reszta tej pieknej lazieneczki? :roll: Zastanawiam sie, gdzie sa szafki i jakie sa. :roll: