Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jaaaaaka zajefajna balustrada ... zupełnie w moim stylu :D

i całkowicie nie w moim

no wiesz ... ja wiem, że mój styl zleksza zwichrowany jezd ... w zasadzie to raczej tu pasuja słowa "całkowity brak smaku" ...ale co tam ... balustrada git, jeszcze do niej zrobiłabym te klatkę schodową z takim obrazkiem :

http://www.draculas.info/_img/gallery/nosferatu_83.jpg

albo tak

http://republika.pl/blog_lu_3446218/3986998/tr/victoria_frances_red_basque_poster.jpg

REWELKA!!!!!

ej - dla mnie klatka z cieniem Freddiego super na poziomie pomysłu oczywsiście. Daga, Efilo jest aktualnie na etapie poszukiwania fajnej fototapety do pokoju córki. Póki co wygłupia się z piwoniami i innymi gerberami - nie bądź świnia - podrzuć jej swój pomysł. Zobaczysz jak Cię efilowe koleżanki szybko wciągną pod swoje opiekuńcze skrzydła co nie Efka? :)

Słuchajcie i weźcie powiedzcie bo zgłupiałem. Tynki kończą sie już robić w garażu, kotłowni i spiżarni, te z poddasza sa już pieknie wyschnięte albo prawie wyschnięte, no OK - ale weszli też kolesie od kartongipsów na poddasze. Wełnę miałem juz między krokwiami więc wczoraj zaczęli kręcić profile, dołożą jeszcze wełny żeby było bankowo ciepło i zaczną montować płyty GK no i teraz takie małe pytanie.

Ile sie płaci specjalistom od kartongipsów?

oto zakres ich prac: ta pierwsza wełna, potem druga, potem profile, potem płyty, potem szpachlowanie i potem malowanie RAZ. Ile to kosztuje u Was za metr? Niby wiem, że wykończeniówka jest droższa od budowlanki ale wczoraj mnie przytkało... no dobra ale zanim powiem ile mi zaśpiewano chciałbym znac Wasze zdanie.