Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kolor. Rodzaj mnie mniej obchodzi. Jeżeli będę miał na podłodze białe kafle zgodznie z projektem to białe fugi mnie zabiją nawet zaimpregnowane i pociągniete silikonem. Jeżeli zaś między te białe kafle napcham ciewmnej fugi bo tak będzie praktycznie to niestety łazienka straci na lekkości i nie będzie wygladała tak jak na projekcie

Też miałam tynki robione ręcznie, więc nie jesteś aż taki wyjątkowy i jedyny 8) :p Przez jednego człowieka dodam

cementowo wapienne czy gipsowe?

i co? tu Cię mam?

Robaczku 8)

Cementowo-wapienne 8) A że był chusteczkowy piach i tynk był nieładny położone zostały gładzie 8) Również ręcznie 8)

Też miałam tynki robione ręcznie, więc nie jesteś aż taki wyjątkowy i jedyny 8) :p Przez jednego człowieka dodam

cementowo wapienne czy gipsowe?

i co? tu Cię mam?

Robaczku 8)

Cementowo-wapienne 8) A że był chusteczkowy piach i tynk był nieładny położone zostały gładzie 8) Również ręcznie 8)

u mnie bylo dokladnie tak samo jak u Kasi

Ale naprawdę nie jestes wyjątkowy :)

Ja będę miała cementowo - wapienne robione ręcznie :)

o...a to nie Ty własnie pisałaś że będziesz miała maszynowe? czekaj - niech ja to znajdę...

Poza tym... to nie ja wymyśliłem teorię, że w dzisiejszych czasach tynki kładzione ręcznie to tak jakby zrezygnować z kuchni na rzecz paleniska

w czym jest wyjatkowosc tych recznych??

nie wiem - chyba właśnie w tym że są ręczne. To prawie jak rękodzielnictwo. Taka świadomośc tego, że nie we wszystkim maja nas wyreczac maszyny i o ile normalnie w zyciu nie mam nic przeciwko komputerom, technologii i mechanizacji zycia w ogóle o tyle przy budowie domu lubię jak coś jest robione ręcznie.

Rozumiem Markoto, że Twoje były maszynowe?