Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja powiem cos o fugach. Jasno-szara/srebrzysta bedzie tu pasowała, a jednoczesnie bedzie najpraktyczniejsza.

Na zdjeciu producenta jest szara na wszystkich kaflach jednakowa. Ja tez w niebieskiej laziece mialam szarą.

A swita mi cos w łebku, ze są jeszcze fugi żywicowe:

http://www.artbud.pl/produkt-1777.html

Ktos cos wie o tym bliżej?

Epoksydowe fugi się ponoć nie brudzą, ale trzeba mieć dobrego fachowca, który umie je kłaść.

To prawda, jak sie zaciapie plytki to po ptokach (jak z wiadomymi kamyczkami)

Fugowanie jest tak banalne, ze fugi specjalne to sobie lepiej samemu kłaśc. Troche wiecej czasu na to poswiecic, ale zrobic sobie dokladnie jak sie chce

Barek jest dosc daleko.

???

100cm to daleko? jeden obrót?

Irma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przytkałaś mi dyskusję i już nikt mi nie doradzi w sprawie lodówy

Czy chcesz czy też nie ja zabiorę głos w dyskusji 8)

Jak wiesz ( lub jak nie wiesz, boś nie widział na zdjęciach) moja lodówka nie jest obok blatu, stoi zupełnie obok. Nie jest to najbardziej komfortowa sytuacja, bo lodówka lubi się domykac i jak się zassie 8) to wiesz, ciężko otworzyć, a jak się łaskawie nie zamknie to piszczy, że otwarta. NIEMNIEJ JEDNAK, nie jest to aż tak uciążliwe :roll: bo do blatu nie mam 100metrów. Robię krok i już 8) A kuchnię mam większą niż Ty 8)

A jeśli chodzi o lodówkę jako sprzęt to mnie niezmiennie podobają się te ciut większe, podwójne aristony, ktore nie są jednak side by side. A pojedynczą z kostkarką to annjamen pokazywała, libecoś tam, koszmarnie droga.

Nie ma takich jak chcesz lodówek prócz tego LG :p jest taka z kostkarka ale zamrażalnik na górze http://lodowka.whirlpool.arc.4190.ix.maestro.dlakazdego.pl/

A ta ma jakąś kostkarkę twistową ale nie wiem co to znaczy http://the1.pl/index.php?p2062,samsung-rt24mgss&utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2009-03&utm_content=2062

Barek jest dosc daleko.

???

100cm to daleko? jeden obrót?

Irma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przytkałaś mi dyskusję i już nikt mi nie doradzi w sprawie lodówy

tu nie ma o czym dyskutować, lodówka dalej od wejścia będzie wyglądać brzydko chyba, ze zdecydujesz się na zabudowaną