Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kostkarka tak
- żeby nie było, że cytuje wybiórczo i tylko fragment tekstu - nic innego w wypowiedzi Irmy z cytowanego przeze mnie postu nie zauwazyłem.

Zresztą przez Was podłe jaszczurki jadowite zadzwoniła do mnie zona i mówi tak: ja nie chce lodówki z kostkarką więc jej spokojnie odpowiadam że będzie z kostkarką bo zrezygnowałem z SBS więc kostkarki sobie wydrzeć nie dam na co ta żona jedna: dobra to ja chcę w takim razie zmywarkę 60... i będzie sześdziesiątka :roll:

zieeeeeeeeeeeeew, cze Wam. Co słychać?

u mnie na budowie prawie nic. Wczoraj dojechał wyłaz strychowy i dzis chłopaki deskuja strych i montują schody. Jutro zaś o 8:00 na działce mam walne. przyjeżdża Konrad który będzie układał kafelki. Konrad przyjeżdża na odbiór tynków - będzie z poziomica mierzył ich równość. Poprosił o to już w momencie uzgandiania wszystkiego bo potem trzeba wyrównywac i będzie Pan Panie Dandi podówjnie płacił. Siła rzeczy na walnym bęzie tez Mikołaj który te tynki wykonywał. Bęzie tez Ginek elektryk żeby wreszcie skończyć co zaczął. Będzie i Pietr szajba bo pokombinuje z hydrauliką, no i w koińcu koledzy od GK ale oni będą zwyczajnie w pracy - w zebraniu ich uczestnictwa nie przewiduję.

Jutro mam tez oderać zakup który niesłychanie mnie cieszy i raduje. Do hallu kupiłem mebel. zamiast stolika ka klucze i inne, będzie tam stało to:

http://img403.imageshack.us/img403/6339/74650994.jpg

Sama główke maszyny planuję wymontować chociaż to jeszcze do przemyślenia, blat trochę odnowię i może pomaluję na biało po czym postarzę. No i trzeba wyczyścić te żeliwne nogi z rdzy i tez pomalować. Muszę pogadać z moją architekt jak powinno to wygladac żeby pasowało do całości

Oj cos czuje, ze ta literke "r" Dandi psotliwie zamieni na "l" :lol:

A zmywarke koniecznie 60-tke. Zlociutka ma racje. Nas jest trojka i mniejsza niz 60-tka byla by za mala.

Co do lodu nie mam zdania, nie cierpie zimna... :lol: :wink:

Dandi ja też straaasznie chciałam lodówkę z kostkarką (właśnie tą LG) - mąż się jednak uparł i ostatecznie kupilismy LG z szufladą na lód. I powiem Ci, że rewelacja - zawsze mam sporo lodu, a dzięki rezygnacji i kostkarki mam też wiecej miejsca w lodowce. Właściwie tego miejsca jest zawsze za mało i teraz dziekuję mężowi, że tak się uparł, bo inaczej to bym sama siebie kleła.

Co do zmywarki - tylko 60tka. Nas jest troje a zmywara chodzi codziennie.

Maszyna super - kiedyś chcieliśmy taką kupić, żeby zrobić ozdobny stolik lub toaletkę. Choruję jeszcze na starą maszynę do pisania :)