Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Obdzwoniłem wszystkich świętych w mojej okolicy. Średnia cena to 25 zł ale znalazłem jednego co zrobi to za 13. Mówi, że zrobi tak tanio bo siedzi bez roboty i dopiero za dwa miesiące zaczyna. Troche mu nie ufam skoro taki tani i siedzi bez roboty ale może to taki mechanizm: tani więc słaby bo tanie mięso psy jedli... głupie gadanie.

W te pędy zadzwoniłem też do Mirosława i mówie draniowi, że 22 zeta to za drogo i tyle nie zapłacę. Oto co wytargowałem:

- zapłącę 20 zł/m

- będzie malowaqł tyle razy ile będzie trzeba a nie dwa

- w tej cenie obsadzi mi też parapety

chyba niexle co?

ALE JA MUSZĘ MIEĆ NA DOLE MIEJSCE NA DREWNO... :x
A nie możesz tego drewna po prostu trzymać w jakimś zgrabynym koszyku??????? Tyle fajnych rzeczy można znlaeźć. Ostatnio widziałam odjazdowy z sklepie ze starociami!! Myślę, że pasowałby ci.

mnie też ta druga wersja sie bardziej podoba :roll:

aaaa, weź się zapytaj ducha coby Ci pokazał to zdjęcie kominka które oglądałam jak byłam u niego i mnie zachwyciło (duch - wiesz które... te co myślałam, że te okrągłe elementy obok to też kamień jest , a to było drewno poukładane w pionowej półce :wink: :lol: )

Mi się podoba jedynka. Nie ma to jak umiejętne wykorzystanie przestrzeni. Dla mnie kominek to źródło ognia i temu ma służyć. Osobiście lubię, jak jest mało eksponowany. Dlatego połączenie go z wnęką na drewno podkresla jego użytkowy charakter a nie jest tylko zwykłą ozdóbką salonu, bajerkiem :roll:

chyba że wynikły jakies nowe potrzeby na które można rozdysponować kasę :roll:

Nie, nie wynikły. Cóż też uważam, że wydanie tych pieniędzy na piłkarzyki i bilard będzie najlepszym rozwiązaniem. To jak? Kupować?

Kupować - nie zastanawiaj sie.