Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maylandziu - też o tym pomyślałem. Ale ja z tych trzepniętych sprzataniowo - poradzę.

Moja architekt jest cudowna. To artystka z krwi i kości - jest egzaltowana, sexowna w tej swojej egzaltacji, pomrukująca, sącząca sie przez palce, zmanierowana, no ma wszystko co artystka miec musi. Każda zmiana wymuszona przeze mnie powoduje, że pani Arch rwie sobie wlosy z głowy i dosyła wizualki opatrzywszy je wczesniej emblematami p.t.: "a fe" / "brzydko" / ":((((((((((((((" / "okropnie".

Jako, że szukam wózka Stokke dla Tosi- o takiego (kolor nieważny):

http://babypushchairsdirect.co.uk/wp-content/uploads/2009/03/stokke-xplory.jpg

tylko uzywanego, wypytuję wszystkich w zyciu i na forum czy nie mają albo nie znają kogos kto ma w doskonałym stanie i chce sprzedać. Nowy kosztuje cztery tysie i trochę mie nie stać.

Zapytałem też dzis przed południem moją architekt (no bo artystka, to zna artystów a artysty to wiadomo - wszystko takie wykręcone że pewnie dzieciom pakupili) na co odparła mi tym swoim ciągnącym się jak miód głosem: "ale po co Ci taki wózeeeeeek. Chcesz poszpanować na wsi...?" bylo to kole 10:00 a łażę i chichoczę do teraz jak kto durny.

BTW: ma ktos taki wózek albo zna kogos kto chciałby opchnąć? Kolor łorewer byle nie czarny

a jakie to są?

ja się nie wychylam - Blutka, to chyba do Ciebie. Możesz mi smialo zasmiecić wątek swoimi inspiracjami chyba, że pozwolisz mi troche pkopiować

A skąd ja mam wiedzieć, które Tobie się podobają. ;)

Poza tym - średnio mi się chce w dziesięć miejsc wklejać do samo. Kopiuj, byle nie całość. 8)

W czasie robienia wylewek troche brudzą i uszkadzają sie sciany. Niewiele, ale jednak. Węże które są rozciagane ocieraja sie o nie. U mnei w kilku meijscach były otarcia wyraźne. W dodatku niekuedy trochę pryska na ściany tego betonu. Ja bym robiła późneij gładzie, juz tak na gotowo, na czysto.

W czasie robienia wylewek troche brudzą i uszkadzają sie sciany. Niewiele, ale jednak. Węże które są rozciagane ocieraja sie o nie. U mnei w kilku meijscach były otarcia wyraźne. W dodatku niekuedy trochę pryska na ściany tego betonu. Ja bym robiła późneij gładzie, juz tak na gotowo, na czysto.

Dokładnie. Ja mam po wylewkach usyfione ściany i lekko obtłuczone tu i ówdzie. Nie jest to żadna strata na etapie samych tynków, nawet bezgładziowych, ale jeśli bym płaciła za gładzie, które docelowo mają być hiper super do malowania, to bym się pochlastała, jakbym to zobaczyła. ;)

dandi opytałam znajomych.. takowego wózka niet :cry:

widziałam ostatnio jak wyglądają tynki po wylewkach :o :o :o dobrze, że to widziałam.. inaczej zatukłabym wylewkarzy :wink:

Moje też są obtłuczone tu i ówdzie, ale bardziej są pobrudzone, niż zniszczone, a to akurat małe piwo. Na szczęście też byłam na to przygotowana. ;)