Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale z uzytkowania jesteście zadowoleni czy etam?

Hmmm , no więc tak (bierz poprawkę na to że to model sprzed 7 lat) , w okresie gwarancyjnym dwa razy się zepsuła . Raz poszedł programator , raz cos innego , nie pamietam co . Ale od czasu tej ostatniej naprawy (czyli juz ze 4 lata prawie) nic sie nie dzieje .

p.s. no wiesz od czasu do czasu wydaje dziwne dzwięki , ale może to przez to że ja calgonu nie uzywam ! :wink:

Teraz dojrzalam w Twoim dzienniku stara maszyne do szycia, tez kupilismy swoja w takim oplakanym stanie i czyszczenie stelaza zajelo 2 tygodnie ale warto bylo :p , blat niestaty nie byl do uratowania.

Co do szuflad w kuchni to mam ich sporo ale nie zrezygnowalam ze zwyklych szafek na rzecz samych szuflad, co to to nie szafki sa u mnie tez potrzebne (kiedys na ten temat co lepsze szafki czy szyflady pisalysmy z kaśką maciej).

Mebli w kuchni mam sporo ale kosza ani jednego, w poprzedniej mialam carga ale stwierdzilam, ze nie sa mi one do zycia niezbednie potrzebne. Koszy nie lubie, bo miesci sie na nie mniej niz na polke i ciezko sie myje meble wew. za koszami co mnie doprowadza do szewskiej pasji.

W szufladach gornych mam przyborniki na sztucce 90 cm i 50 cm i to bardzo sobie chwale. Przegrodek zadnych nie mam, bo po pierwsze te bajery sa strasznie drogie (mimo, ze w tym pracuje i moglam kupic taniej to szkoda bylo mi kasy), a po drugie to te wszystkie przegrodki slicznie wygladaja na zdjeciach w katalogu, a w rzeczywistosci zabieraja bardzo duzo miejsca. Ja w szufladzie np. 90 mam tyle napchane produktow zywnosciowych, ze z przegrodami polowy tego bym nie zmiescila.

Polecam i to bardzo pomimo wysokiej ceny tandenboxy do szuflad (same sie domykaja), porzadne zawiasy do szafek i takie nakladki na zawias, ja na to mowie spowalniacz (koszt okolo 8 zl w hurcie)- drzwiczki nie trzaskaja tylko powoli sie domykaja. Ja mam akurat wszystko z bluma ale to dlatego, ze wlasnie go sprzedajemy. Poprzednio w kuchni mialam hetticha i nie widze zadnej roznicy w uzytkowaniu.

Co do pralki i firmy amica to nie pytaj o opinie jak ja juz kupiles, po prostu ciesz sie nia. I czasem nie popelnij bledu po raz drugi i nie kupuj agd do kuchni tej firmy.

Co do pralki i firmy amica to nie pytaj o opinie jak ja juz kupiles, po prostu ciesz sie nia. I czasem nie popelnij bledu po raz drugi i nie kupuj agd do kuchni tej firmy.

Niom , may takiego jednego w pracy , który juz pół roku wojuje z serwisem firmy A. Konkretnie chodzi o piekarnik . Najpierw pare miesięcy trwało , zanim mu reklamacje uznali , teraz juz dwa miesiące wojuje o zwrot kasy . Trwa to juz tyle czasu , że robimy sobie podśmiechujki z niego :

" no widza żeś sie fajny biznes wykombinowoł, łoni ci przelewają kasa , a ty zaro pucujesz konto i dzwonisz że zaś żeś nie dostoł" :wink:

Jemu oczywiście do śmiechu nie ma.

Niom , may takiego jednego w pracy , który juz pół roku wojuje z serwisem firmy A. Konkretnie chodzi o piekarnik . Najpierw pare miesięcy trwało , zanim mu reklamacje uznali , teraz juz dwa miesiące wojuje o zwrot kasy . Trwa to juz tyle czasu , że robimy sobie podśmiechujki z niego :

" no widza żeś sie fajny biznes wykombinowoł, łoni ci przelewają kasa , a ty zaro pucujesz konto i dzwonisz że zaś żeś nie dostoł" :wink:

Jemu oczywiście do śmiechu nie ma.

Pomimo kiepskiej jakosci amica dobrze sie sprzedaje (mam z ta firma min do czynienie na codzien), reklama robi jednak swoje.