Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

drobiazg - cała przyjemnośc po mojej stronie. A Dobroszce dałyście czy same owalilyście trzy słoiki???

Jestem u teściowej na Świetach. Zawsze jak tu przyjeżdżam bawię się setnie za sprawą jednej białostockiej firmy sprzedającej drzwi. Pan ma w szyldzie swoje nazwisko. Nazywa się Awruk. Rachela, znasz ten szyld? Jest na Raginisa jak się z Wygody zjeżdża na Jaroszówkę. Niby nic prawda? A przeczytajcie moje dziatki nazwisko od tyłu... 8)

Wiem, że na poziomie dowcipu raczej infantylne ale to nazwisko na banerze niezmiennie dostarcza mi niesłychaną radość i wlewa w moje serce otuchę :)

Wiem, że na poziomie dowcipu raczej infantylne ale to nazwisko na banerze niezmiennie dostarcza mi niesłychaną radość i wlewa w moje serce otuchę :)

eee przesadzasz , pamiętam jak jeszcze jako młodziesz szkolna mielismy niebywałą radoche na koloniach w DDR-ze , jak się pytaliśmy , jak jest zakręt po ichniemu (kurve - czy jakos tak). :wink:

drobiazg - cała przyjemnośc po mojej stronie. A Dobroszce dałyście czy same owalilyście trzy słoiki???

Jestem u teściowej na Świetach. Zawsze jak tu przyjeżdżam bawię się setnie za sprawą jednej białostockiej firmy sprzedającej drzwi. Pan ma w szyldzie swoje nazwisko. Nazywa się Awruk. Rachela, znasz ten szyld? Jest na Raginisa jak się z Wygody zjeżdża na Jaroszówkę. Niby nic prawda? A przeczytajcie moje dziatki nazwisko od tyłu... 8)

Dandi widziałam reklamę na autobusach. Ale nie robi na mnie wrażenie bo mój mąż miał koleżankę w pracy która tak miała na nazwisko i doskonale wiedziała jak brzmi ono czytane wspak. ;)

jaaaa cieeeee... to teraz bedziesz musiał osobiście dla nich piasek łopatą wykopać :lol: :lol: :lol:

sie chopie nie stresuj ... pewnie gdzieś niedaleko masz skład .... bierz telefon, dzwoń , powiedz że mają przywieźć a zapłacisz po południu jak bedziesz z roboty wracał i już :wink:

Po południu ? U mnie to zawsze od razu do łapy chcieli .

pffffffff. U mnie jeden próbował w sklepie z rzeczami do instalacji kominkowej. Jak poprosiłem o wztkę i powiedziałem, że zapłacę przelewem to powiedział, że on sie w to nie bawi i chce kasę. Popukałem sie w czoło i wyszedłem - jest więcej sklepów z takim sprzętem a ja nie noszę po trzy tysie przy sobie

kurcze.... bo to zależy czy już coś się tam kupowało ... ja raz brałam piach do tynków - mieli nas już w kompie więc nie było problemu :wink:

no ale dandi przecież może udać spanikowanego blondyna którego powieszą za.... jak tego piasku nie załatwi :roll: ....może się pani w składzie zlituje nad sklerotykiem :D