Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam po długim niebyciu!

Ściskam młodą Dandysową :roll:

http://img5.imageshack.us/img5/8562/50027eureka.gif

A teraz do rzeczy! to żeś chłopie pomknął z instalacjami. Powiedz mi tylko, czy wylewki na górze dobrze wymierzone?? tzn chodzi mi o wysokośc ostatniego schodka- na zdjęciu wygląda że ten "wylewkowy" jest dużo niższy od "betonowego". Nie będzie to taki "potykacz"? :wink: tak tylko pytam....

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam po długim niebyciu!

Ściskam młodą Dandysową

Tosia pozdrawia wciąz brzuszka i przypomina że jej termin to 27 maja oraz prosi ciocię Monię, żeby już przestała pić. :p

chodzi mi o wysokośc ostatniego schodka- na zdjęciu wygląda że ten "wylewkowy" jest dużo niższy od "betonowego". Nie będzie to taki "potykacz"? :wink: tak tylko pytam....

będzie 8)

nic się nie dało zrobić. Gdybyśmy wysokość wylewki dostosowali do wysokości stopni schodów pomieszczenia na górze byłyby za niskie a tam i tak mielismy mały problem z otworami drzwiowymi tak więc potykacza będziemy musieli polubić... trudno. Ale w dzienniku wstawiłem lepsze zdjęcia - tam juz nic nie widać i wszystko wyglada na dopięte... zapraszam :D

jesteś bezczelna - mnie podejrzewać o ta daleko idący rozsądek? działka jest na obrzerzach miasta - dom też ale po dokładnie drugiej stronie. :D

Od razu pomyslalam sobie, ze ta nowa dzialka nie jest przy domu ale mialam taka malutka nadzieje, ze jednak miales chociaz odrobine rozsadku.

Przepraszam :p ! Mylilam sie :p !

A tak na powaznie to co Ci odbilo, ze dzialki warzywnej Ci sie zachcialo? Marchewke to przy domu mozesz uprawiac, juz widze jak pakujesz rodzine w sobote i jedziesz na dzialke, a dom stoi pusty i "samo sie wszystko robi" :roll: .

Jest tylko jedno wytlumaczenie takiej decyzji - cena super atrakcyjna czyli prawie jak za darmo :p .

cena super atrakcyjna czyli prawie jak za darmo :p .

no dobra: działka ma 413 m. Z przodu rośnie wielka owocująca szczepowa jasna czereśnia i tulipany, i inne kwiatki co nie wiem jak się nazywają. Do domku prowadzi alejka z jednej strony ogrodzona od działki pergolą na której pnie się winogron. Taki sam pnie się z tyłu domu. za domem dobudowana do niego szopka na narzędzia i niewielki trawnik. Truskawki w dwóch rzędach gotowe do owocowania czekaja na kwiatki. Na końcu działki śliwa pyszniąca się wonnym kwieciem i trzy jabłonki.

Jak piszę dom, mam na myśli niewielki domek z ogródków działkowych bo i działka na takich ogródkach się znajduje. Reszta terenu działki przeznaczona jest pod krzewy owocowe i warzywa. zaorana i gotowa do wysiewu. A teraz poproszę o szacowaną cenę takich włości.