Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak - kupiłem je w sklepie internetowym bez wcześniejszego oglądania na zywo :)

Naprawdę nie było takiej możliwości. Rasia jeździła na Bartycką gdzie ponoć jest wszystko i nawet TAM powiedziano jej, że tylko na zamówienie więc ufni w swój gust i wybujałą wyobraźnię, zamówiliśmy i już :)

a no własnie - chciałem powiedziec że pukałem sie w czoło aż dopukałem się do śladów szczątkowego mózgu jak efilo napisała , że ma juz kafelki do łazienki a nie miała jeszcze tynków. teraz rozumiem dlaczego. Konrad dziś nie pracuje bo ułożył wszystko co miał ułozyc na ścianach. Kafelki do górnej łazienki dojadą dopiero po 5 maja a na podłogach nie da się jeszcze działać bo przeciez ta durna wylewka schnie grom wie ile i mam za swoje - gdybym zamówił Rako wcześniej, miałbym juz układana górna łazienkę - dupek!!!

kafle w kuchni - podobają mi cię :D

rada: jak położysz tam fugi to je porządnie czymś zaimpregnuj - ja tego nie zrobiłam i po dwukrotnym upieczeniu frytek na patelni zajarzyałam, że pryskający tłuszcz wżarł się w fugi - i pozamiatane , ciemne plamy pozostały :roll:

a no własnie - chciałem powiedziec że pukałem sie w czoło aż dopukałem się do śladów szczątkowego mózgu jak efilo napisała , że ma juz kafelki do łazienki a nie miała jeszcze tynków. teraz rozumiem dlaczego. (...) dupek!!!

Przyszła kryska...

ale nie mam jakoś mściwej satysfakcji. Za dwa dni będą kafle i po kłopocie :wink:

Tak - kupiłem je w sklepie internetowym bez wcześniejszego oglądania na zywo :)
No i znowu nie jesteś aż taki wyjątkowy :p Płytki do dolnej łazienki kupiłam po obejrzeniu katalogu 8) Jestem jakby tu powiedzieć, prekursorem :lol:

Pozdrówka majówkowe

martwi mnie sprawa kominka. Miał byc ładny rustykalny. Rustykalny owszem będzie ale nie ma to nic wspólnego z projektem. Będę miał pomalowane na biało cegły, będę miał belke sosnową z peknięciami i sekami więc rustic i w dodatku będę miał nawet piekna żeliwna kratke wentylacyjną na twarzy kominka, o taką:

http://img368.imageshack.us/img368/3886/620873544.jpg

tylko strasznie ale to strasznie denerwuje mnie jego kształt

Nie zaglądałam tutaj, bo u żony porządniej jest w dzienniku

sądziłem, że z powodu postradania łanu rzepaku zamknęłaś się w swoim EM i w nieutulonym żalu po łanie nabywasz traumy.

Ja Tobie także gratuluję postępów. najbardziej to ja Ci teraz zazdroszczę porządku wokół. Ja się przez mój syf nie przedrę

Nie zaglądałam tutaj, bo u żony porządniej jest w dzienniku

sądziłem, że z powodu postradania łanu rzepaku zamknęłaś się w swoim EM i w nieutulonym żalu po łanie nabywasz traumy.

Ja Tobie także gratuluję postępów. najbardziej to ja Ci teraz zazdroszczę porządku wokół. Ja się przez mój syf nie przedrę

O Blutka sie stęskniła, kto by pomyślał :lol:

Przebreniesz, jak ja się uporałam to Tobie też się uda.

a jak tam pierwzy dzień majówki? My byliśmy na kinder party nad samym Bugiem w domku znajomych.... domku - dobre. 180m powierzchni, dom stoi na skarpie nad sama rzeką a widoki zapierają dech, ale nasze Podlasie własnie takie jest.

Z zasady nie wklejam swoich zdjęć tutaj ale co mi tam.

http://img27.imageshack.us/img27/4705/dsc2133.jpg