Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

W tej nowej nikt sie nie obija. Zaczynają za dwie siódma, kończa najwcześniej kwadrans po trzeciej. Nikt nie uzywanetu w pracy, nikt nie ma gg i nikt nie ma na powyższe czasu.
Toś wdepnął :-?

Ale jak na własne zyczenie, to gratuluję :)

KOminek o dziwo :o mnie się podoba. Płytki też. TYlko ten kamień nie bardzo, ale w ogóle się mną nie przejmuj.

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobry wieczór

po koleji...

Gratulacje z okazji zmiany pracy . Rozumiem że na lepszą i z perspektywami. :)

Kominek wygląda całkiem , całkiem do rzeczy . :) Nie ma się do czego przyczepić... 8)

Kamień - no nie gustuje ..wybacz. :roll:

Pytanko - bo drzwi wejściowe zobaczyłem - co Ty tam masz za otwór nad drzwiami ? :o Chyba że ja coś nie ten tego z łoczami. :roll:

Dawno nie zagladalam a tutaj ladne postepy. Kominek jest ok, nie marudz. Bardzo dobrze, ze prosty i nie duzy, nie chcecie aby zdominowal cala reszte.

My tez nie mamy duzego kominka i ja jestem bardzo zadowolona, bo kominek jest elementem pokoju a nie "wladca".

Tym bardziej, ze to salon a nie pokoj kominkowy. :wink:

Synka macie przecudnego. :D A Ty mlodziutki bardzo.

Pozdrowienia dla rodzinki od cioci Żelki. :lol: :wink:

Ja tam codziennie do Ciebie zaglądam, żeby się zdołować :) Zaczęłam wcześniej niz Ty budowę a jestem w głębokim lesie teraz w porównaniu :) Kominek podoba mi się, jak będzie pomalowany będzie super. A kamień to ja tez chcę, znaczy najbardziej na podjazd a i nad schodami sie zastanawiam, tylko trochę sie boje że będzie przytłaczający.. zobaczym.

:)

Dandi kiedy się wprowadzasz? Widząc po postepach to chyba nie długo :)

Co planujesz nad drzwiami wejściowymi - doświetle czy dolewasz nadproże?

tam będzie kratka nawiewna, na dole toby zimą śniegu nasypało 8) :wink:

a poważnie to na doświetle to trochę za mała ta dziura :roll:

co Ty tam masz za otwór nad drzwiami ?

jest to otwór chwilowy - do jutra. Jutro znika na zawsze. Są co prawda pilniejsze prace ale tenże otwór drazni mnie tak bardzo, że poprosiłem majstrów o zlikwidowanie go w te pędy

pralnia zapowiada się ciekawie :D

w pralni miała być jedna ściana w tych czerwonych kaflach a do tego biała podłoga. Z jakiegos powodu pomyślelismy, że jak pozostałośc będzie zabudowana szafkami to tych ścian nie trzeba kafelkować. Jak się to stało, że ani zona ani ja nie wpdlismy na to, że w pralni nad pralką będzie ściana bez szafek i będzie tam zlew gospodarczy więc boczne ściany tez MUSZĄ być w kafelkach - pojęcia nie mam. jakieś chwilowe zdebilenie. Finalnie, kupilismy takie kafle jakie były pod reką więc uwierz... pralnia będzie okropna :)

Najładniejsza będzie kotłownia. Ta kotłownia co do której się zastanawiałem czy ją w ogóle tynkować. Na ścianach kafle lekko kremowe z Paradyża (12 zł/m) a na podłogach oliwkowy gres (chyba za 14 zł/m)... pomysł mojej Złociutkiej 8)

A Ty mlodziutki bardzo

nic bardziej mylnego - jestem stary piernik. tak stary jak Efilo i Rachela 8)

Ja tam codziennie do Ciebie zaglądam, żeby się zdołować :) Zaczęłam wcześniej niz Ty budowę a jestem w głębokim lesie

załóż dziennik - nawet sobie nie wyobrażasz jak to motywuje :)

Dandi kiedy się wprowadzasz? Widząc po postepach to chyba nie długo :)

Co planujesz nad drzwiami wejściowymi - doświetle czy dolewasz nadproże?

boje się powiedzieć głośno kiedy planujemy bo nie wyjdzie i będzie wstyd

nadproże :D

Ten pomysł z kamieniem w ogóle do mnie nie przemawia, bo wygląda to średnio i jest zimne. No i drogie pewnie

Nie wiem czy zimny bo jeszcze nie miałem ale sądze, że nie bardziej niz np gres. 60 zł/m2 więc w cenie normalnego gresu

w pralni miała być jedna ściana w tych czerwonych kaflach a do tego biała podłoga. Z jakiegos powodu pomyślelismy, że jak pozostałośc będzie zabudowana szafkami to tych ścian nie trzeba kafelkować. Jak się to stało, że ani zona ani ja nie wpdlismy na to, że w pralni nad pralką będzie ściana bez szafek i będzie tam zlew gospodarczy więc boczne ściany tez MUSZĄ być w kafelkach - pojęcia nie mam. jakieś chwilowe zdebilenie. Finalnie, kupilismy takie kafle jakie były pod reką więc uwierz... pralnia będzie okropna

znaczy ze co? że każda ściana inna? :o :wink:

ja Ci dam Piernik!!!! :evil: :evil: :evil:

:lol: :lol: :lol: :lol: