Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dandi, ja się teraz oficjalnie obraziłam. 8)

Kup panu Witkowi korek na zaworek, jak mawiała moja ś.p. babcia. ;)

albo nocnik i w blaszaku niech robi :p (okrutna jestem) - chociaż akurat kibelek jest dla mnie trochę oczywisty - jeśli ludzie mają na tej budowie spędzić kilka godzin to może się zdarzyć że im się zachce - jak to mówi mój znajomy "co jak co ale z gów*em nie wygrasz" :p i mówiąc poważnie wolałabym zapłacić niż żeby mi mieli sikać (albo sam Bóg wie co jeszcze) na mury bo "ich matka natura przycisnęła"

Garaż mamy, w nim stół, ze dwa krzesła i łóżko polowe (to akurat dla córci). Kibelka nie mamy, bo jak to murarz stwierdził: lepsza domowa porcelana, a do domu swoich rodziców ma blisko. A jak przyciśnie to las ma dookoła - to tez jego słowa.

Sąsiad postawił kibelek, a i tak jego ekipa do lasu biega - niby komfort wiekszy.

jak przyciśnie to las ma dookoła - to tez jego słowa.

Sąsiad postawił kibelek, a i tak jego ekipa do lasu biega - niby komfort wiekszy.

U mnie z działką graniczy cmentarz... Patrząc na sprawy w ten sposób, kibel nie jest już chyba takim problemem. Pozstawię bo jeszcze durnie polecą za parkan

Uprzejmie uprasza się o wpisywanie dokonań zarówno Złociutkiej jak i przyjaciół w kwestii naszej budowy, gdyż albowiem sam po tej działce żeś nie biegał z palikami 8)

Jak nie przestaniesz to zacznę dawac upust mojej grafomanii na innym forum w innym wątku budowlanym

Dzień dobry wszystkim powiem, coby na ostatnią chamkę nie wyjść :D

Uprzejmie donoszę, że braza choćby i zaczęła od nie dzień dobry, ba od jakichś kalumni po adresem kogokolwiek to i tak zacna z niej kobita bo podjęła się projektowania mojej kuchni a jest to przedsięwzięciem niewdzięcznym i upokarzającym

A o dokonaniach Szanownego Gospodarza to sobie poczytam później, bo odnoszę wrażenie, że warto

O tak, dokonań to ja mam na koncie co niemiara.

witaj brazuniu 8)

Prawda, że miło mieć zacną brazę wśród komentujących?

Złociutka

nie daj się :D

Ile razy przypominać czyj to wątek? No ile?

dandi... a ten tego tamtego ten geodeta to kiedy przyjdzie?

Fajne pytanie. Jak ściągną humus. Jak dziś to dziś jak jutro to jutro jak nie jutro to w środę wejdzie Witek i zrobi porządek z tym od humusu, geodetą i ze mną. Jak do tego zobaczy, że kibla niet...

Na przykład maltretowanie biednej pokornej podlaskiej żony? ;)

bo że niewdzięcznym to znając Ciebie wierzę :lol: :lol: :lol:

Jest pewna mądrość w tym że jedno babsko może mieć tylko jednego męża. Gdyby mogłobyć inaczej, te dwie wyniszczyłyby cały męski pomiot w jakąs dobę :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: