Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

gratuluję szachownicy. Całkiem dobrze się spasowała z tą żółtą ścianą

co Ci jest? wszystko OK? jakoś Ci się postrzeganie zesrało. Ta pralnia jest obrzydliwa. Im dłużej żyję ze świadamością posiadania czegoś takiego tym mi gorzej. Jest gorsza niż szopa ale zabuduję wszystko meblami i nikt się nie pokapuje. na podłodze planuję wykładzinę z gumy - jakiejkolwiek. Nic nie pobije tej brzydoty a to wszystko moja wina.

słuchajcie a gdyby tak skuć czerwone do krwi i dać tam żółte? ściana kolankowa to jedyna na której nie będzie mebli więc te czerwone szkaradne byłyby widoczne. Jak będą żółte to będzie neutralnie. Co wy na to?

Tylko serio. Blutka nie może się wypowiadać bo ironizuje

To za zaoszczedziles na cenie kafli zaplacisz podwojnie za ich ulozenie :)

Akurat te czerwone kafle to najladniejsze kafle w tej pralni :)

Ja bym sie nie przejmowala tymi kaflami az tak bardzo, w koncu to pralnia, chyba ze tak bardzo narusza twoje poczucie estetyki i zle sie bedziesz czul za kazdym razem wchodzac do pralni to skuwaj :)

Ja bym sie nie przejmowala tymi kaflami az tak bardzo, w koncu to pralnia, chyba ze tak bardzo narusza twoje poczucie estetyki i zle sie bedziesz czul za kazdym razem wchodzac do pralni to skuwaj :)

nie zniosę świadomości posiadania w nowym domu pomieszczenia na myśl o którym mnie odrzuca

Intryguje mnie tak ogólnie, po kiego grzyba tam w ogóle na siłę kafle wszędzie. Nie można było po prostu ścian porządną, zmywalną farbą pomalować. Czy naprawdę w pralni będzie po ścianach chlapało w te i we wte jak z rozciętej tętnicy?

To jakieś kuriozum jest - kafle najpierw kłaść jakie popadnie, potem jęczeć, że nie takie, dumać, czy nie zrywać (że o kasie nie wspomnę ;)). Jak po paru miesiącach uznasz, że Ci bardzo przeszkadza, to najwyżej je pomalujesz - są specjalne farby, które dają bardzo fajny efekt - zerknij na jeden z wątków na B., gdzie możesz zobaczyć kafle przed i po pomalowaniu.

A teraz wyluuuzuuuuj, zajmij się dziećmi i tą częścią domu, która jest naprawdę ważna.