Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

FANIKS, wiem, że powinienem pogratulować, umówić się z Tobą na wódkę i takie tam ale wiesz... jedziemy na tym samym wózku, to znaczy ja mam gorzej bo Twój Marcin dorośnie i będzie chciał żebyś mu dołożył do kina jak zechce kobitę zaprosić a moja?: kiecki, buty w ilości przemysłowej, kosmetyki.

oczywiście zrozumiesz jak zamiast gratulacji napiszę: PRZEZ NAJBLIŻSZY ROK MAMY STARY PRZEJEBANE

Dandi, dlaczego tak się pocieszasz, że tylko przez rok??????? :o

Dopóki Córy nie wydasz za mąż to masz przejebane, że też powtózę Twoje słowa :D 8) A i potem przyjdzie i powie: wiesz tatusiu, bo Ździsiek wydał ostatnie pięniądze na wędki, a takie ładne pantofelki widziałam w sklepie 8) Zamruga firanką rzęs i jesteś ugotowany :D

mam takie pytanie do Was, zwłaszcza do Markotki, tej zgagi od Macieja i Irmy. Stan na dziś;

- KONRAD w tym tygodniu wychodzi z łazinek i hydraulik zacznie biały montaż więc Konradowi zostanie jedynie obudowanie wanny

- dziś hudraulik odpala kocioł, woda jest już w rurach, solary chodzą od wczoraj

- kuchnia przyjeżdża w lipcu

- w przyszły poniedziałek Konrad zacznie układac gres na dole co zajmie mu okolo trzech dni, od razu po tym układane będą panele w salonie i gabinecie

- Po konradzie wchodzą malarze a w polowie lipca parkieciarze

Czy Waszym zdaniem uda mi sie wprowadzić w polowie sierpnia?

nie zakładam obsów - ani jednej. Moniu, Ciebie jakoś nie uwzględniłem wśród tych którzy mieszkają. ile czasu czeała Twoja wlewka na parkiety? I jak parkietowanie mialo się do malowania? ponoć drewno mocno ciągnie wodę z farb więc warto pomalować dwa razy rzed parkietami a ostatni raz już jak dechy są na podlodze. Jak to bylo u Ciebie?

Wylewki mieliśmy pod koniec sierpnia a położenie parkietu na początku grudnia. Cyklinowanie i lakierowanie mieliśmy po 4 tyg od położenia. Do tej pory (tfu tfu) nic się nie dzieje- nie ma szczelin jakie się pokazują u moich znajomych...

Jeśli chodzi o malowanie- my malujemy sami- i to nie wszystko naraz tylko po kolei :roll: najpierw był salon i sypialnia.

Malować trzeba po położeniu parkietu- bo przy cyklinowaniu wszystko się upie..przy i przyklei do ścian- tak mi się przynajmniej wydaje :wink: