Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dandi... a ten tego tamtego ten geodeta to kiedy przyjdzie?

Kopnięty w dupę tym pytaniem zadzwoniłem do geodety. Tak dla spokoju sumienia i dla świadomości, że wszystko robię w tej kolejności co należy i jak należy. Obiecał czekac w gotowości na sygnał do walki z wytyczaniem. Uprzedziłem, że to może być dziś a jak nie dziś to już na pewno prawie na 100% (wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :evil: :evil: :evil: :evil: ) jutro. kazał się nie przejmować bo ma zarezerwowany czas i jak obiecał tak zrobi.

A co??? Może nieprawda??

Kochanie jesteś jedynym motorem do działania, sensem bytu i nadzieją na lepsze jutro :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

efilo nie wiem czy wiesz, ale jesteś guru w moim domu ;)

Nie jest. Guru jest Tytus79 bo wie jak zrobić taką piwnicę jak chcę a efilo nie wie i braza bo podjęła się niemożliwego a efilo pokazuje tylko jak będzie miała ładnie w domu a ja zazdraszczam :o

A co??? Może nieprawda??

Kochanie jesteś jedynym motorem do działania, sensem bytu i nadzieją na lepsze jutro :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

efilo nie wiem czy wiesz, ale jesteś guru w moim domu ;)

Nie jest. Guru jest Tytus79 bo wie jak zrobić taką piwnicę jak chcę a efilo nie wie i braza bo podjęła się niemożliwego a efilo pokazuje tylko jak będzie miała ładnie w domu a ja zazdraszczam :o

nie jestem guru bo nie wiem jak zrobić piwnicę???? no to teraz jesteś na czarnej liście!!! :evil: :evil: :evil:

ja??? ja nie wiem jak zrobić piwnicę????

a skąd Ty to niby wiesz jak nie pytałeś????

a do geodety byś nie zadzwonił gdyby nie ja ty.....

Złociutka

ja Cię love, Ty wiesz, prawda? :lol:

idę Cię odwiedzić, mam nadzieję że nie masz nic naprzeciw.

ja??? ja nie wiem jak zrobić piwnicę????

a skąd Ty to niby wiesz jak nie pytałeś????

spokojnie moja droga, ależ pytałem O TUTAJ :D :D :D

no to nie mnie pytałeś. :p trzeba było od razu dac odnośnik w komentarzach.

a swoją drogą żadnej wypowiedzi tego twojego guru tam nie widzę.

faktycznie chcesz tą lepiankę zapodać na dzaiłce?? :o :o :o

Złociutka, nie daj się! Nie mam wątpliwości co do jego chęci drałowania do lepianki w środku zimy bo się komput skończył.

Złociutka, nie daj się! Nie mam wątpliwości co do jego chęci drałowania do lepianki w środku zimy bo się komput skończył.

Zapytaj Złociutką czy wie gdzie jest nasza piwnica w bloku w którym mieszkamy i po której stronie od wejścia stoją rzeczone komputy...

Złociutka ideowo do piwnic nie chadza bo mieszkają tam różne ... ech szkoda gadać.

Blutka, uspokój się bo ciężki dzień przede mną a Ty nic tylko stresujesz i stresujesz :cry: