Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

jak fronty będą frezowane jak na wizualce to ja bym dała drewniane

hmmmm, na wizualce korpusy szafek wiszących są białe mimo frezowania frontów - wygląda to chyba nieźle. Boję się, że jak wybiorę drewniane korpusy to będzie to wyglądało jak kuchnia kupiona w sklepie "PRZYTULNE GNIAZDKO" u Pani Tereski

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jak fronty będą frezowane jak na wizualce to ja bym dała drewniane

hmmmm, na wizualce korpusy szafek wiszących są białe mimo frezowania frontów - wygląda to chyba nieźle. Boję się, że jak wybiorę drewniane korpusy to będzie to wyglądało jak kuchnia kupiona w sklepie "PRZYTULNE GNIAZDKO" u Pani Tereski

dandi ja pisałam o dolnych. jak przeczytasz moją opinie już nie wiem gdzie bo przecież gdzie się nie ruszę to Twoja kuchnia :wink: to napisałam że dolne na bank drewniane niezależnie od frontów a górne w zalezności od tego jak wygląda front

POKAŻ FRONT kurde mole

dolne na bank drewniane niezależnie od frontów a górne w zalezności od tego jak wygląda front

W CAŁEJ ROZCIĄGŁOŚCI SIĘ Z TOBĄ (o cudzie!!!!!!!!!!!!!!!!) ZGADZAM

POKAŻ FRONT kurde mole

skąd Ci wezmę? no skąd???? delikatne frezowanie - naprawdę delikatne.

To w takim razie boczna ściana słupka z piekarnikiem dąb czy biała?

Widze, ze zlew jest przeniesiony ale piekarnik nie jest obnizony, a nad nim ma byc mikrofala :roll: .

A czy zabudowy nad piekarnikiem i lodowka nie podnosisz do wysokosci gornych szafek?

Korpusy zrobilabym wszystkie debowe, jakos nie widze polek, ktore sa nad barkiem debowych przylegajacych do bialego boku szafki gornej.

Efilo no wlasnie nie wiem, w sobote pojade i rzuce okiem na szare jeszcze :lol: . Jesli bylyby biale to w gre wchodza drewnopodobne albo szare korpusy, musze zobaczyc czy jest jakas sensowna szara plyta.

Dosc fajny byl blat wygladajacy jak aluminium i zastanawiam sie czy nie zrobic obudowy tej koncowej szafki jeszcze z tego blatu. Kurcze myslalam ze mam rozpracowana ta kuchnie ale jak dochodzi do szczegolow to nic nie wiem :(

Irma ta wanna chyba jest biala :)

Widze, ze zlew jest przeniesiony ale piekarnik nie jest obnizony, a nad nim ma byc mikrofala

zlew nie jest przeniesiony. To co widać na wizualkach z tej strony to pierwsza przymiarka - zlew zostaje tam gdzie do dziś myślałaś że jest. Przymierzaliśmy się do mikrofali na tej wysokości i będzie wygodnie. Naprawdę.

A czy zabudowy nad piekarnikiem i lodowka nie podnosisz do wysokosci gornych szafek?

podnoszę ale nie ma tego na rysunku - będzie tam uchylna szafka do wysokości górnej zabudowy

Korpusy zrobilabym wszystkie debowe, jakos nie widze polek, ktore sa nad barkiem debowych przylegajacych do bialego boku szafki gornej.

półki będą kończyły się niczym. Tam będzie okap w kształcie rury więc nie będą stykały się z białą szafką

o, wreszcie się księżniczka uaktywniła a to od kiedy wlazłas do tego lasu to nie ma z Tobą kontaktu

pionowa noga za cienka a blat za gruby

nie - tak to wyszło na zdjęciu w rzeczywistości nie wygląda tak źle... i tak mi nie wierzysz

niebieska wanna... :roll:

naprawdę, naprawde byłoby za biało, naprawdę!!!

ale w końcu co ja mogę wiedzieć...

oj weź już przestań

magpie101 napisał:

półki będą kończyły się niczym. Tam będzie okap w kształcie rury więc nie będą stykały się z białą szafką

Faktycznie, cos mi sie przewidzialo ale i tak korpusy zrobilabym debowe.

uot;]A czy zabudowy nad piekarnikiem i lodowka nie podnosisz do wysokosci gornych szafek?

podnoszę ale nie ma tego na rysunku - będzie tam uchylna szafka do wysokości górnej zabudowy

[

aaaaaa, nie rób tego!!!!

nie rób!!!

nie róóóóób......