Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

uot;]A czy zabudowy nad piekarnikiem i lodowka nie podnosisz do wysokosci gornych szafek?

podnoszę ale nie ma tego na rysunku - będzie tam uchylna szafka do wysokości górnej zabudowy

[

aaaaaa, nie rób tego!!!!

nie rób!!!

nie róóóóób......

wreszcie zrozumiałam o jakich szafkach mowa.

czyś Ty na głowę upadł???????????

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jakimś cudem przeoczyłam temat, że chcesz podnieść poziom działki czarnoziemiem :o :o :o :o

Popierd.oliło Cię, ale to jest Twój tron 8) :p

Nie kombinuj z tym słupkiem z piekarnikiem, nie rób półki. Co do kolorów to się nie wypowiem, bo musiałabym na moje cudne oczęta zobaczyć tenże i ten frez czy też fryz.

A obudowa wanny jakby była biała, to było mi sie bardziej podobało :p

Dziękuję za uwagę :p

Dandi z co u Twoich dziewczyn? Ze zdrówkiem już ok?

dzięki Maylandziu za troskę. Okazało się, że Tosia ulewa bo... jest łakoma :D

Obawialiśmy się stanu zapalnego. Lekarz podejrzewał też przerostowe zwężenie odźwiernika co leczy się operacyjnie bądź laparoskopowo. USG wyszło OK, CRP ujemne więc... Tosia to żarłok

Dandi z co u Twoich dziewczyn? Ze zdrówkiem już ok?

dzięki Maylandziu za troskę. Okazało się, że Tosia ulewa bo... jest łakoma :D

Obawialiśmy się stanu zapalnego. Lekarz podejrzewał też przerostowe zwężenie odźwiernika co leczy się operacyjnie bądź laparoskopowo. USG wyszło OK, CRP ujemne więc... Tosia to żarłok

o, to szczęście - mój młody mial taką właśnie operację, było trochę stresów. Wszystko dobrze sie skończyło, ale...

pozdrawiam, zdrówka życzę..

Nasz znajomy pediatra z doktoratem jest zdania, że mleko matki jest najlepszym pokarmem dla dziecka. Uodparnia, jest zawsze gotowe do spożycia, zawiera wszystko czego nie da się uzyskać syntetycznie, ma zawsze odpowiednią temperaturę. Tę samą teorię potwierdzają wszyscy: połozna ze szkoły rodzenia, ordynator oddziału, koleżanka neonatolog i tak dalej.

Rozumiem, że to teoretycy fantaści?

weź Ty efilo jedna...

dziś przyjeżdża Nefer z darami dla dzieciaków z Bacik - mamy spotkanie z dyrekcją i w ogóle jestem przejęty a Ty mi obrzydliwcze co wyprawiasz... wiesz, ja dziś jestem okrutnie stępiony intelektualnie...

do tego jutro chrzciny Tosi. Przyjedzie teść i teściowa i będzie moja mama i będziemy słuchać jaki mamy beznadziejny dom i że ciocia Wiesia to ma firanki z gipurką a my chcemy płótna a wujek Włodek parkiet układany w mozaikę kwiatową - PERSEN FORTE juz kupiony