Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W ogóle, miszczu ;) ergonomii to Ty dandys nie jesteś. :lol: 8)

No jak mi ktoś po Twoim kierunku ( w domyśle Ty) powie, że taka piwnica to zły obiekt na działce to nie zdzierżę!!!

Na pewno Łowcy Burz byliby zachwyceni. 8)

A ziemianka, mój drogi, piękna sprawa, owszem, w czasach, kiedy ludzie lodówek nie mieli. 8)

faktycznie chcesz tą lepiankę zapodać na dzaiłce??

Bardzo proszę zatem o konkretne pomysły co do spiżarni w odpowiednim wątku przedstawić a nie mi tu bezpodstawnie i niekonstruktywnie wyzywać od lepianek mąją piwnicę z klimatem :evil: :evil: :evil:

Przeciez Braża Ci pomoże. Gdzie doradców sześć.... :wink:

dandi

pół mojej pracy leje z szyszki z polleny

może pomysły masz czasem odjechane ale teksty po prostu rewelka :lol: :lol: :lol:

o proszę... a więc da się jednak usłyszeć pochwałę z Paninych ust. I tak uważam, że ziemianka to super pomysł. Kiedyś jak z Dominikiem i Zosią oraz reszta domowego stadła przyjedziecie to zobaczymy kto miał rację, muzy jedne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam serdecznie,

zapraszamy do wątku "Kryształowych" - może coś się przyda przy budowlanych przebojach. http://forum.muratordom.pl/krysztal-z-projekty-ing,t50110-660.htm

My też jesteśmy właśnie na starcie pełni najróżniejszych nadzieji związanych z Kryształem.

Pozdrawiamy cieplutko i trzymamy kciuki

Powodzenia

a pan wicio co na temat tego grajdołka mówi? wystarczająco ten humus zdjęty?

Mówi, że jemu wystarczy chociaż pan co przyjechał humus zdejmować powiedział, że Witek głupi bo działka równa i humus zdejmować z takiej działki to jakies pańskie wydumki. Pognałem do roboty i nie dyskutowałem

do tych patyków sa poprzypinane sznurki? bo już ciemno było i mało widać

wyczuwam podstęp. Czy Twoim zdaniem powinny byc poprzypinane czy nie?

ja tam sie nie znam ale jak przyjdzie wykopać dziurkę pod fundament to te paliki na środku to zbyt długo nie wytrzymają na miejscu :wink: :lol:

do wyznaczania domku są ławice które się wbija daleko od miejsca budowy (no nie w sąsiedniej wsi tylko powiedzmy dwa metry od granic budynku) na których w odpowiednich miejscach wbija się gwoździe i zawiązuje sznurki - skrzyżowanie sznurków wyznacza punkty 'strategiczne domku - znaczy rogi)

tylko z takim sposobem się spotkałam ale to nie oznacza że inne są złe - ja laik jestem więc się pytam

ja tam sie nie znam, ja laik jestem więc się pytam

BUHAHAHAHAHAHAHAHA

nie ma tam ani gwoździków ani żyłek ale z tego co mówił wczoraj Witko (przyjechał menda na inspekcję inspektor jeden) to on porozciąga te zyłki.. ja tam się nie znam, ja laik jestem.... :p