Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

idę poszperać Ci w dzieniku - z powodu faktu posiadania przez Ciebie elewacji moja gęba przybiera kolor bagiennego dębu

a mi dziś zamontowali kabinę prysznicową w górnej łazience i jst fajna - Nefer z Kruellą widziały ale... nikt nie wpadł na to, żeby cyknąć fotkę

idę poszperać Ci w dzieniku - z powodu faktu posiadania przez Ciebie elewacji moja gęba przybiera kolor bagiennego dębu

a mi dziś zamontowali kabinę prysznicową w górnej łazience i jst fajna - Nefer z Kruellą widziały ale... nikt nie wpadł na to, żeby cyknąć fotkę

Też kupiłam kabinę. Oczywiście ładniejszą. :) 8)

Blutka na swoim fm wkleiła inspiracje łazienki:

http://3.bp.blogspot.com/_e_MQyZR1E6U/Shsog8QysOI/AAAAAAAAiDs/DFwhesHozU0/s800/1.jpg

i kuchni:

http://2.bp.blogspot.com/_e_MQyZR1E6U/ShsohMTY79I/AAAAAAAAiD0/r0jyeMetevQ/s800/16.jpg

kurcze no... Złociutka w życiu by się nie zgodziła ale mnie zachwycają

skąpiradło- w Twoim wątku są chyba ze cztery fotki i wsio. daj chociaż link do strony producenta - niech nacieszę oko. Wiesz, jutro chrzciny Tosi, teściowie przyjeżdżają, moja mama - nasłuchamy się bo wujek Włodek kupił nowy dom i ma tam tak pięknie i z klasą a te kapy z frędzeklami na fotelach i bieżniczki na stołach to mniam malyna. Potrzebuję rzeczy ładnych dla zachowania zdrowia i równowagi

skąpiradło- w Twoim wątku są chyba ze cztery fotki i wsio. daj chociaż link do strony producenta - niech nacieszę oko. Wiesz, jutro chrzciny Tosi, teściowie przyjeżdżają, moja mama - nasłuchamy się bo wujek Włodek kupił nowy dom i ma tam tak pięknie i z klasą a te kapy z frędzeklami na fotelach i bieżniczki na stołach to mniam malyna. Potrzebuję rzeczy ładnych dla zachowania zdrowia i równowagi

Ćwicz się w cnocie cierpliwości.

W ciągu tygodnia wrzucę. ;) Teraz idę uzupełnić bloga dla relaksu, bo kilka godzin porządki na forum robiłam i nie chce mi się tam już zaglądać.

Taki pan mi zrobił obróbkę blacharską balkonu. Miał długie włosy koloru granatowego, pofarbowaną skórę dookoła linii włosów na tenże kolor, ogorzałą twarz, tępe wejrzenie i każde zdanie kończył "co nie?"

Na moje pytanie czy zrobił okapnik tak jak prosiłem, zaczął fuczeć, że "co nie zrobiłem, zrobiłem, było sie przyjrzeć, jest okapnik, co, no fuk!!"

w momencie rozliczenia zapytał czy zapisałem sobie jego nr bo "jakby komuś polecić to zawsze lepiej mieć to wie Pan co nie?" http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif