Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zalikuj mi to co DOKŁADNIE napisała Daga
włala

cycat

Dandi napisał na priv, że nie przyjedzie , Browar napisał mi na pv, że nie przyjedzie .... i co ja mam robić?

Potwierdzałam od 2 tygodni ludziom na priv , na czerwono pisałam żeby do 20 czerwca wypisywac się i zapisywać .

Przecież to jest impreza planowana , a tutaj są sami dorosli ludzie ... każdy był tego świadom . Termin znany od miesiąca .

Zanim nastepna osoba tak sobie zrezygnuje po terminie - prosze sobie zdac sprawę, że to jest impreza płatna, każdy deklarował stuprocentową obecność, rezerwowaliśmy miejscówki .

ma ktoś jakieś propozycje, bo zaraz mnie szlag trafi :evil:

lepiej mi teraz od razu napiszcie kto jeszcze nie przyjedzie, żebny mnie dwa razy nie trafiał :evil:

jeszcze jakieś newsy?

no chyba, że jest jakiś inny dandi, to pardął

...caly czas moją uwage skupia stópka (urocza zresztą) - bo, dawno to było, ale tego szczegółu obrzędu nie pamiętam!

Sure bo ty pewnie prawosławny nie jesteś :) Dandi co oznacza ten obrzęd ze stópką? Ciekawośc mnie zżera - tym bardziej, że w pierwszej chwili jak zobaczyłam skrzyneczkę z "narzędziami" to sie az wzdrygnęłam. Wyglada to to jak narzędzia lekarskie i wg mnie nie zwiastuja nić miłego.

...caly czas moją uwage skupia stópka (urocza zresztą) - bo, dawno to było, ale tego szczegółu obrzędu nie pamiętam!

Sure bo ty pewnie prawosławny nie jesteś :) Dandi co oznacza ten obrzęd ze stópką? Ciekawośc mnie zżera - tym bardziej, że w pierwszej chwili jak zobaczyłam skrzyneczkę z "narzędziami" to sie az wzdrygnęłam. Wyglada to to jak narzędzia lekarskie i wg mnie nie zwiastuja nić miłego.

Kasiu, Sure to ONA 8)

tak odbywa się sakrament bierzmowania - w cerkwii dzieci bierzmowane są podczas chrztu. Co cikawe, cały cremoniał chrzcin rozpoczyna się... egzorcyzmem

idę poszperać Ci w dzieniku - z powodu faktu posiadania przez Ciebie elewacji moja gęba przybiera kolor bagiennego dębu

a mi dziś zamontowali kabinę prysznicową w górnej łazience i jst fajna - Nefer z Kruellą widziały ale... nikt nie wpadł na to, żeby cyknąć fotkę

Zajebiste obie łazienki :) Ale górna ma w sobie to coś .... Zupłenie nie mój styl (bo taki spokojny) ale super.

Ta łazienka sama z siebie daje śwatło i ciepło - jak wyjęta znad Morza Śródziemnego. Bajka.