Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mam pytanie odnosnie podestu, na ktorym ma stac pralka, czy ona bedzie "jakos" zamocowana. Pytam, bo u mnie jak sie zle pranie ulozy wewnatrz pralki to nieraz pralka wyjedzie mi o kilkadziesiat cm do przodu (na boki nie lata, bo stoi miedzy szafkami).

Co do mozaiki to poczekam na efekt koncowy (kolory sa moje ulubione).

Kiedys widzialam podloge z takiej mozaiki w wiatrolapie, holu i kuchni u klientki. Babka po sklepach zbierala resztki kafli, a ukladali jej to plastycy z krakowa, ceny nie pamietam za robocizne ale tanio nie bylo. Ona miala duzo wiecej kolorow ale przewazala zielen i kawalki byly drobniejsze - fajnie ta podloga wygladala.

Bateria teraz jest ok.

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mozaika w wiatrołapie fajna, ale ten jasnoniebieski to tak średnio mi się podoba. dałabym go mniej. A co do tapety safari - nie lubię...jak dasz footapetę na ścianie, a do tego zabawki, a do0 tego posciel w zwierzątka i dajmy na o zasłonki w gwiazdki to się zrobi ...nie wiem co, łagodnie mówiąc bałagan.

ja bym to zrobiła tak: chociaż wiem, ze i tak nie posłuchasz

kolor pustynii na ściany, poduchy ze słoniami, dywan z palmą, zasłony w zebrę na ścianach obrazki lub zdjęcia zwierząt itd...do tego ratanowe foteliki z ikei, naturalne drewno i finito.

kolor pustynii na ściany, poduchy ze słoniami, dywan z palmą, zasłony w zebrę na ścianach obrazki lub zdjęcia zwierząt itd...do tego ratanowe foteliki z ikei, naturalne drewno i finito.

znajdź mi złoto poduchy ze słoniami no znajdź i zalinkuj mi te foteliki z ratanu

To zoo na ścianie to pachnie :roll: tandetą :-?

Safarii możesz mu zrobić jak Irma radzi. ba, mozesz nawet mu takie meble kupić: Vox i Forte mają takie kolekcje cos jakby safarii czy Indiana Jones :roll:

Ale zwierzyniec na ścianie jak dla mnei to porażka.

znajdź mi złoto poduchy ze słoniami no znajdź i zalinkuj mi te foteliki z ratanu

http://lubimytkaniny.pl/mairo-fem-myror-slonik-schowany-za-palma :p

już zdążyłąś poodlepiać? :lol:
no kobieto, bo to raz :lol: mojej córci koncepcja się zmieniła ze 3 razy :wink: Po mamusi to ma 8)

No i trzeba jeszcze dodac na dobitkę, że dziecko tak góra ze dwa lata ( albo jeszcze wcześniej jeśli pójdzie do przedszkola) jeszcze będzie mogło spokojnie na to petrzać, potem będą inni herosi i zarząda zmiany tapety. I twedy będzie ZONK :wink:

mój kafelkarz bierze 4 dychy za metr. To bardzo ucziwy i dobry chłopak - obawiam się, że nie zaśpiewa więcej niż te 40 zł ale sami z siebie zapłacimy mu coś extra bo

http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif zaśpiewał. Otóż Konrad za takie dłubanki, handmejdy, cepelie bierze 40 zł za... godzinę pracy. Mozaika w wiatrołapie robiła się łącznie 20 godzin co znaczy, że 800 zł kosztuje mnie sama robocizna.

Dziękujemy, dowidzenia