Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to nie jest złosliwe

jaaaa, szur

Czy próbowałeś w niej się obracać , schylać ? Jest komfort swobody ruchów

w sensie po mydło? :lol:

nie zmieści się tam nic powyżej 90 tki więc jeżeli mi mydło nie daj Bóg upadnie, wystawię dupę przez otwarte drzwi. To łazienka dla gości więc looz - na górze mam przestrzeń jak laleczka:)

mozaika mnie troche zawiodla myslalam ze bedzie na calej scianie

nie - ona w założeniu miała być tam gdzie jest ryzyko paluchów przy opieraniu się o ścianę podczas rozwiązywania butów, ewentualnie pobrudzenia ściany przy włączniku światła

Tylko jak Złociutka i Tosia tam będą na obcasach

babeczki mają splądrowany cmentarz do paradowania a do jeżdżenia po bruku służy samochód;)

mozaika - nie podoba mi się

za to Ty po zlocie podobasz mi się tak bardzo, że i tak nie jestem w stanie brać powaznie tego co piszesz. Serio, wystarczy mi, że tu jesteś :)

poza tym to idziesz jak burza i jakby nie patrzył to przegoniłeś mnie

to cholera przez forum, staję w zawody z efi:)

to nie bruk

to "kocie łby"

Gosiu, to co pokazujesz to kostyka brukowa, nie bruk. Bruk, czyli kocie łby mam właśnie ja :wink:

O jeju, ale lecisz Piorunie.. zazdraszczam!!! :) (u mnie właśnie Twój wylewkasz wylał wylewki, okazało się że jest to wylewkasz polecany przez wszystkich w Białymstoku ;)

yyyyy.. co to ja chciałam. Aha. Bruk mnie ciekawi baardzo, jak bedzie wyglądał finalnie, na razie podoba mi się a jak pokaże mężowi to zechce pewnie taki sam ;) łazienka niebieska śliczna, ta męska mniej mi się widzi :)

Mozaika - jestem mile zaskoczona, chociaż generalnie nie lubie takich mozajek.

I no kurcze zazdraszczam zazdraszczam zazdraszczam :)

Ciekawa jestem strasznie tego Twojego podjazdu i tych ciętych kamieni.

Dandi

Bruk - rewelka :D

I po co pokazałeś te fotki :-? cholerka teraz zmieniła mi się koncepcja podjazdu. Nic to pokażę ten bruk małżowi - zobaczymy co on na to. Tylko gdzie ja znajdę kogoś kto zrobi mi takie cuś :-?

Kominek - bardzo fajny :D

Twoja łazienka jakoś bardziej przypadła mi do gustu:D niż ta duża :oops:

Ja uderzę w inny deseń.... Podoba mi się niebieska łazienka. Jest taka świeża i czysta. Dodam też, że nie lubie niebieskich łazienek. W Twojej widać dobry projekt. Naprawdę mi sie podoba. Irma ma tylko rację za tymi nogami pod umywalką. Inne proporcje lepiej by wyglądały. Ale skoro piszesz, że w rzeczywistości wygląda lepiej więc nie marudzę :wink: Dawno nie widziałam łazienki w błękitach która by mi sie równie spodobala :wink:

Co do Loftów to ze swoich jestem bardzo zadowolona i za nic nie zamieniłabym ich na najpiękniejszą hiszpańska czy marokańską terrakotę :wink: :lol:

Nie pisze złosliwie , bo sam od czasu do czasu korzystam z takiej małej u siebie (chyba mniejszej w sklepie nie było) i nie można w niej się schylić , można tylko kucnąć . W ogóle to nawet problem z obracaniem się w niej jest . :roll:

"Takiej małej" mówisz o 90x90 :o ja się razem z małżem w takiej prysznicuję- może się wtedy schylić nie da ale kucnąć owszem :roll: :wink:

I po co pokazałeś te fotki :-? cholerka teraz zmieniła mi się koncepcja podjazdu. Nic to pokażę ten bruk małżowi - zobaczymy co on na to. Tylko gdzie ja znajdę kogoś kto zrobi mi takie cuś

jak to kto. Moja ekipa. jak już omówisz sprawę z maluchowym daj znać, wyślę Ci namiar

"Takiej małej" mówisz o 90x90 :o ja się razem z małżem w takiej prysznicuję- może się wtedy schylić nie da ale kucnąć owszem :roll: :wink:

Nieeee . Piszę o 80-ce na planie wycinka koła (ładny bełkot , co nie ?) . Przy moich gabarytach - wysokośc a szczególnie szerokość , to jest kabina wywołująca klaustrofobie .

Taaa chyba stoicie i się nie ruszacie , drzwiczki otwarte , woda się leje... :wink:

A ile te kamory na podjeździe Cię kosztowały, jeśli można? Bo ładne.

nie wiem - na żwirowni chłopaki powybierali za darmo - płace tylko za układanie

Fuksiarz.

Mnie mozaika też nie bardzo się podoba, chociaż kolory ma piękne. No ale nie od dziś wiadomo, że mamy z dyndasem inne gusta. ;)

no doooobra :roll:

przyszłam odszczekać :oops: :oops: :oops:

miauuuuuuuu :roll: :oops: :wink:

Bruk - nawierzchnia ulicy, placu lub chodnika utwardzona za pomocą układania na niej warstwy przylegających do siebie ściśle kamieni, kostek kamiennych, kostek cementowych. Nawierzchnię układa się na odpowiednio przygotowanej podbudowie z tłucznia i piasku, które służą wyrównaniu podłoża i drenażowi wody opadowej. Bruk jest trwały, łatwy do demontażu i naprawy.

Początkowo termin bruk dotyczył głównie nawierzchni z kamienia polnego,

lub nieregularnych ciosów kamiennych, z czasem zaczął być używany także dla nawierzcni z kostek kamiennych lub betonowych.

Kostka brukowa, służąca do układania nawierzchni posiada różny kształt i wielkość. W zależności od rodzaju surowca rozróżnia się:

kostkę kamienną otrzymywaną przez obrobienie naturalnego kamienia (np. kostka granitowa, bazaltowa),

kostkę betonową otrzymywaną jako wyrób z mieszanki betonowej,

kamień polny, niegdyś stosowany zamiast kostki (tzw. kocie łby).

:lol: :lol: :lol:

ja się razem z małżem w takiej prysznicuję- może się wtedy schylić nie da ale kucnąć owszem :roll: :wink:

TO CZYTAJĄ DZIECI :o

niech się uświadamiają :wink:

Nieeee . Piszę o 80-ce na planie wycinka koła (ładny bełkot , co nie ?) . Przy moich gabarytach - wysokośc a szczególnie szerokość , to jest kabina wywołująca klaustrofobie .

Taaa chyba stoicie i się nie ruszacie , drzwiczki otwarte , woda się leje... :wink:

aaaaa o 80 pisałeś- jakoś się nie skapnęłam :roll: