Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Lazienki obydwie bardzo mi sie podobaja, ktora bardziej ciezko byloby mi wybrac gdybym musiala. Niebieska jest delikatna i lekka, dolna natomiast zimna lodowa.

Kabina w gornej fajna i ksztalty wc i bidetu tez.

Murek pod umywalka bardziej podoba mi sie w dolnej lazience z noga na bok (czemu w gornej tez nie zrobiliscie nog naq boki?)

Kominek ladnie wyszedl tylko teraz ginie na tle bialych scian, jak bedzie kolorek to wtedy bedzie inny efekt kominka.

Mozaika kolory ma sliczne ale ja dalabym jej wiecej.

http://i274.photobucket.com/albums/jj245/dandi1979/DSC_2839.jpg

Ten murek natomiast dziala mi na nerwy ale to na szczescie jest u Was.

Czy ten co murowal tak sam z siebie to wymurowal czy Wy mu tak kazaliscie?

Denerwuje mnie to jak jest wymurowany szczyt murka, z gory na dol idzie fuga, u mnie jesli murarz by sam z siebie tak zrobil to na pewno by to burzyl i robil jeszcze raz. Boki sa na przemian murowane to szczyt tez tak powinien byc.

Murek bylby sliczny gdyby nie jego szczyt :roll: .

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

murek natomiast dziala mi na nerwy ale to na szczescie jest u Was.

na szczęście. widzisz, bo żeby mi działać na nerwy trzeba czegoś mocniejszego. Dobry byłby elaborat poparty zdjęciami własnego entourage'u p.t. szczyt murka a moje własne samopoczucie

Czy ten co murowal tak sam z siebie to wymurowal czy Wy mu tak kazaliscie?

saM z siebie ale nie będziemy kazać kolesiowi rozwalać murka tylko dlatego, że fuga nie idzie fikuśnie tylko w linii prostej - tak jak u nas też jest fajnie

Denerwuje mnie to jak jest wymurowany szczyt murka

naprawdę? :o naprawdę Cię to denerwuje?

u mnie jesli murarz by sam z siebie tak zrobil to na pewno by to burzyl i robil jeszcze raz.

a u mnie nie

Boki sa na przemian murowane to szczyt tez tak powinien byc

TAAAAAAK? A kto tak twierdzi? :o

Murek bylby sliczny gdyby nie jego szczyt :roll:

murek jest śliczny mimo tego, że komuś tam gdzieś tam nie podoba się jego szczyt

Cześć Dandi, mam pytanko dot. zdjęcia

http://i274.photobucket.com/albums/jj245/dandi1979/DSC_2851-1.jpg

Jaka jest szerokość tej ściany i ile ma wnęka obok kabiny?

Pytam bo planowałam zrobić umywalkę przy kabinie i boję się efektu "ciasnego korytarza" :(

Dokładnie, cegła naprzemiennie wiąże mur.

Al na pocieszenie dodam, ze mi tam nic nie rpzeskzadza. Lubię biało malowane cegły :lol:

Co dasz na blat?

Moja sistra dała kawał grubaśnej deski, takiej nieobrobionej po bokach , tylko okorowanej. Oczywiscie blat jest polakierowany i gładki ale widać w nim pewna surowość i naturalnosć.

moze nikt nie bedzie sie mocno opieral na murku i nie runie :wink:

nie marko, nie runie bo solidnie wiąże go spoina. Poza tym magpie pisała tylko i wyłacznie o walorze estetycznym

Jaka jest szerokość tej ściany i ile ma wnęka obok kabiny?

Pytam bo planowałam zrobić umywalkę przy kabinie i boję się efektu "ciasnego korytarza"

nie mierzłem. Tam jest dość szeroko le ja i tak nie dałbym w takim miejscu umywalki - dokładnie z tych powodów o których piszesz

Co dasz na blat?

to samo co na pozostałe blaty w kuchni - olejowany dąb, który w czasie kiedy sie w nim zakochałem był dla mnie szczytem rusticu. teraz jest tylko olejowanym dębem jakich miliardy chociaz mój stolarz uparcie twierdzi, że to ekstrawagancja. Do tych blatów mam też dębowe skrzynkowe schody a propo i gruszkowe panele zupełnie nie a propo :)

domyślam się.

wirtualnie czy w realu? :wink: :lol:

w realu, zdecydowanie. Chcę Was zabrać na weekend do Bacik

właściwie to się droczyłam ale szłam o zakład że Ty o tym (nie chcę przez to powiedzieć że jesteś monotematyczny - po prostu zgrywało się to z tym co pisałeś na 'świętach'0