Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no dlatego pytam bo nie widze tej slawetnej kostkarki :)

NIE MA!!!!! :o :o :o :o Dopiero doczytałem czym jest kostkarka twistowa... i mamy tak zwaną wtopę ponieważ kuchnia kończy się robić a stolarz zostawił mijsce na tę własnie lodówkę. Od dzis pozwalam sie oficjalnie nazywac debilem.

Dandi.Czy te płyty sa polerowane(taras i chodnik)?

tak ale nie są takie zupełnie śliskie. Tzn są bez połysku, nie wyglądają jak pomnik. To nie były odpady. Kupowałem wielkie płyty 2x1 potem kamieniarze je tłukli. hmmmmm więc jako odpad byłby tańsze skoro i tak trzeba tłuc. smart me 8)

A napiszesz z czego ta ścieżka i taras, bo nie mogę się doszukać :)

Z plyt nagrobkowych

nie słuchaj ich - one są głupie. To kamień, granit czy inna cholera, cięty i polerowany ale nie na błysk. Nie jest tam jakos pieruńsko ślisko

a co do farby to ja wciąż polecam Tikurilę. Pomalowano mi wczoraj salon na złamaną biel i jest miodnie. Gabinet też mi pomalowali na kolor zapuszczonych majtek starej baby. mam tam pracować. Hał pytam, no hał???

Boże jak ja Was nie lubię. czasem jak czytam Wasze rozmowy to zaczyna się we mnie tlić myśl, że z takim przygotowaniem merytorycznym jakie ja tu sobą reprezentuję, w ogóle nie powinienem ruszać z budową. Kiedy Wy znajdujecie czas na nauczenie się tego wszystkiego?

Nie zaprzataj sobie mysli jak juz masz pomalowane :) ja tez mam pokoje w lateksie ;) :lol: :lol:

zapomniałaś dodać że tylko te których inaczej sie nie dało :wink:

nie chcialam dobijac dandiego :lol: :lol:

spokojnie - w razie gdyby nikt się nie znalazł kto chciałby dobić Dandiego, Efilo zawsze przybieży z toporem

ALE JA JUŻ UKŁADAJĄC SZBLON DO TWOICH KOMENTARZY WSPOMNIAŁEM, ŻE JESTEM IDIOTKĄ NO BO JAK MOŻNA NIE CHCIEĆ MIEĆ REKUPERATORAAAAAAAAAA

mój kolega ostatnio wypowiadał sie na temat domów pasywnych i stwierdził, że powietrze wychodzące z domu ogrzewa w cudowny sposób to które do domu wpada dzieki czemu jest ciepło i nie trzeba ogrzewania a wszyscy posiadacze rekuperatorów którzy mimo wszystklo instalują sobie piece centralnego ogrzewania to ciemnota bo to rozumiesz Dandi siedzi ludziom w głowach - instalują bo sie boja a przeciez mając rekuperator nie musimy posiadac pieca. Na tej zasadzie działa rekuperator gdyby ktoś nie wiedział