Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

elaborat nie dotyczył Złociutkiej, a już na pewno jej samopoczucia

b) on the other hand ja nie wiem jak Złociutka to wszystko robi. W domu jest czysto, dzieci dwa razy dziennie są na dworze a wyjście z jednym tornadem i jednym noworodkiem na spacer to wyprawa na krańce świata. Złociutka poza tym codziennie ma ułożone na szczotkę włosy, pełny makijaż i jest ładnie ubrana. Dodatkowo pan mąż po powrocie z pracy ma obiad… codziennie inny.

sądzisz, że ktoś kto daje radę codziennie robić te wszystkie rzeczy jest wątłego zdrowia?

tej krwistoczerwonej w pomieszaniu z szachownicą?

Dokładnie tam :)

złociutka jak się czujesz? bo ten tamtenowamten nie chce słowa na Twój temat wydusić

Dobrze się czuję :) Czasem jestem zmęczona, czasem wkurzona maksymalnie, ale ogólnie dobrze. Niestety bywa, że czuję się dość słabo, ale na takiej diecie jak moja, każdy by się tak czuł.

Ciekawa jestem tego elaboratu ;)

Mam tej samej firmy zamrazarke tylko troche wieksza http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=376649, jestem zadowolona, odmrazam ja raz w roku. Tylko teraz po sezonie owocowym jest ona dla nas troche za mala i mysle o kupieniu drugiej, ktora postawie w garazu.

Okap ladny, tylko patrzac na niego nie wiem jakie bedziecie miec meble w kuchni, tyle sie o tym tutaj pisalo, ze chyba przegapilam Wasz ostateczny wybor :oops: .

Kupujac zmywarke beco sprawdz czy ma ona gwarancje na 5 lat, wiekszosc modeli ma ale nie wszystkie. Gwarancja taka obejmuje wszystkie czesci tylko Uwaga musisz od momentu zakupu w ciagu 30 dni wyslac do Beco dokumenty, ktore beda Cie uprawniac do przedluzonej gwarancji. Jesli przegapisz termin gwarancje bedziesz miec na 2 lata tylko.

Okap ladny, tylko patrzac na niego nie wiem jakie bedziecie miec meble w kuchni

wciąż te same :oops:

meble białe lekko frezowane z blatem z litego dębu. na nowo zdefiniowałem sobie pojęcie modern rustic - meble rustic, sprzęd AGD modern 8)

Uwaga musisz od momentu zakupu w ciagu 30 dni wyslac do Beco dokumenty, ktore beda Cie uprawniac do przedluzonej gwarancji. Jesli przegapisz termin gwarancje bedziesz miec na 2 lata tylko.

zapamiętam, tzn nie - Złociutka, zapamiętaj, dobra?

meble białe lekko frezowane z blatem z litego dębu.

No tak wlasnie pamietalam ale gdy obejrzalam pokazane agd to myslalam, ze cos przegapilam.

Pewni jestescie tego okapu, jest ladny ale czy bedzie pasowac do reszty (meble, cegla na kominku i murku).

Pewni jestescie tego okapu, jest ladny ale czy bedzie pasowac do reszty (meble, cegla na kominku i murku).

tak jak teorię niełączenia czerwonego wina z rybami uważam za spisek francuski, tak samo rozpatruję nakaz niemieszania stylów w domu - nie wiem czemu wnętrze eklektyczne miałobybyć gorsze niż jednorodne stylistycznie a dopóki tego nie wiem, gwiżdżę na to.