Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przejrzalam przed chwila Twoj dziennik, jakie podobaja Ci sie meble do salony, w kuchni witryny sa ze szprosami (a obok wybrany okap)i zastanawiam sie dlaczego nie jestes konsekwentny i nie trzymasz sie stylu jaki Wam sie podobal od poczatku budowy?

Przed chwilka forumowiczka w innym watku umiescila fotki swojej kuchni z okapem bardzo podobnym, do tego ktory wybrales.

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=3501683#3501683

I jeszcze co do mojej ostatniej wypowiedzi to zapomnialam dodac, ze masz piekna stara maszyne do szycia, pytales o miski i wiadra takie aluminiowe jak mialy nasze babcie, porcelanowe puszki do kuchni itd.

Wiem, ze uparty jestes, podobnie jak z lodowka w srebrnym kolorze z kostkarka, wiec w temacie okapu tez pewnie nie odpuscisz :p .

zastanawiam sie dlaczego nie jestes konsekwentny i nie trzymasz sie stylu jaki Wam sie podobal od poczatku budowy?

jestem konsekwentny i trzymam się tego stylu co nie oznacza, że do kuchni ze szprosami mam sobie ulepić okap z gliny i jajek. Nie uważam, żeby rustykalną kuchnię dało się zmasakrować okapem, który rustykalny nie jest. To czego nie znoszę to popadanie w jeden kanał i choćby skały srały nie wolno mi zrobić ani jednego kroku w żadną inną stronę. Widziałem inspiracje z majoliką Tubądzina i surową malowaną cegłą gdzie wkładano rzeczy duzo nowocześniejsze niz ten okap, który na miłość boską nie jest znów jakimś wykwitem modernstajlu.

Przed chwilka forumowiczka w innym watku umiescila fotki swojej kuchni z okapem bardzo podobnym, do tego ktory wybrales.

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=3501683#3501683

tak to mój okap - uważam zarozumiale, że w mojej kuchni będzie wyglądał jeszcze lepiej niz u niej

wiec w temacie okapu tez pewnie nie odpuscisz

za nic!

O okap byla wojna od wczoraj. Ja się pod nim nie podpisuję, ja chcialam inny.

Zbij go, no proszę Cię. 8)

Biedna, umęczona kobieta, która przy dwójce dzieci zasuwa i jeszcze obiadki mężowi gotuje nie może nawet sama okapu wybrać.

Załóżmy wątek wsparcia dla Złociutkiej!!!

to się wpisuję :)

ach ten Dandiiii

Zbij go, no proszę Cię. 8)

Biedna, umęczona kobieta, która przy dwójce dzieci zasuwa i jeszcze obiadki mężowi gotuje nie może nawet sama okapu wybrać.

Załóżmy wątek wsparcia dla Złociutkiej!!!

O, PRZYLECIAŁA, WARIATKA. Ty tu zagladasz regularnie i się przyczajasz czy wyczuwasz śmierć i pożogę - jak jakie złe?

A o beko bede pamietac, dziękuję :)

Złociutka, to ja Ci coś wytłumaczę :D

Żeby nie było, że ja Dandiego namawiałam na ten mój czarny okap z Amiki!! Bo on u Was to pasuje jak pięść do oka. Ja jedynie chciałam mu pokazać, że takie wydziwnione okapy ma tez Amika i że nie musicie kupować Eliki za 6 tysiaków, a ta moja Amica sprawdza się doskonale: gotuję codziennie (dobrze wyciąga zapachy i jest cicha) i mam kuchnię otwartą. To tyle w kwestii okapu :lol:

Ty tu zagladasz regularnie i się przyczajasz czy wyczuwasz śmierć i pożogę - jak jakie złe?

Ja jestem jak dementorzy. 8)

Zaglądam od czasu do czasu (częściej nie muszę, Twoja żona ma fajniejszy dziennik :p ) - a co zajrzę, to Ty ją tu dręczysz, więc interweniuję, bo mam dobre serce. 8)

Ja jestem jak dementorzy. 8)

raczej jak sklątka tylnowybuchowa

Twoja żona ma fajniejszy dziennik

mhm - czego w nim nie napisze to cały sztab odpisuje: jak ślicznie / u was już tak domowo / zazdraszaczam / więcej zdjęć / piękniusio / czekamy na zdjęcia / napisze tylko jedno: wow i tak dalej

i Ty narzekasz na słodkopierdzenie na muratorze...? poczytaj moje komentarze - czego nie pokaże to natychmiast wpierdol 8)