Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja jestem jak dementorzy. 8)
dementorzy, dementorzy... :roll: Czy to ma coś wspólnego z demencją?????? :roll:

Boję się ludzi, którzy nie czytali Harrego Pottera. 8)

No to rzeczywiście możesz się mnie bać. ja już duża dziewczynka jestem i inne Harry Spotery czytam na dobranoć :p

No i on raczej tani nie jest :roll:

Cyt za ceneo: Znaleziono w 76 sklepach w cenie od 984,00 zł do 1393,18 zł

to nie ejst jakos specjalnie drogo. Tak, naprawdę go chcę

No tak. Najwidoczniej stanial. Ja w zeszłym roku o tej porze mniej więcej zapałaciłam za niego 1300zł w hurtowni, bez marzy :roll: Brat mi go załatwil po najniszej cenie :roll:

Ja nie mogę, teraz będę bronił Dandiego - świat się kończy :D

Styl to się rodzi we łbie :wink:. Dopóki od tego, co sobie ładujesz do jednego wnętrza nie bolą cię zęby, tylko cię to uszczęśliwia, to jest cool i można to nazwać swoim własnym stylem. Oczywiście jedni mają go ustawionego bardziej, rzekłbym, mainstreamowo, inni mniej (wtedy czasem okrzykuje się to stylem odważnym, awangardowym, mówi o intrygujących kontrastach albo szokujących acz inspirujących zestawieniach itp), a inni tylko po swojemu. Taki lajf.

Ale jakby spojrzeć na to z drugiej strony (dorciaIQ na pewno zaraz wyśledzi moją wypowiedź, bo ona natychmiast reaguje, kiedy ja coś źle o projektantach) - to wielu ludzi bierze sobie projektantów wnętrz, bo niespecjalnie ten swój styl mają (nie mówie o tych, co mają, tylko nie umieją go zwizualizować :wink:, nikt im nie zabroni wydawać kasy na rozwój rynku usług) i chcą żeby im go stworzyć. A potem mieszkają w takim do bólu spójnym i stylistycznie spełnionym wnętrzu i nie są u siebie.

Dandi, to było pierwszy i ostatni raz :D :D :D (albo nie :wink: )

Ale z tym okapem....

Ale z tym okapem....

Czekaj, czekaj - ja czuję, że będzie jeszcze weselej, jak Złociutka mu wreszcie zdrowo nie przysoli. Patt, ja Ci dobrze radzę, bij póki straty nieduże. ;)

Bo w gruncie rzeczy danduś nam strasznie się oszczekuje, ale przecież i tak wiadomo, że kto gotuje ten ma władzę :D

[no i mówiłem, że ja cię wesprę tylko na chwilę, no mówiłem :wink: ]

To ja oficjalnie w celu dobicia pieknej Efilji pokaże co mam. A mam salon, który w celu wydobycia białego kominka z białej ściany został pomalowany na złamaną biel. Kolor na zdjęciach jest przekłamany w najgorszy z możliwych sposobów. W rzeczywistości wygląda bardziej jak surowe płótno - zdjęcia zaś pokazują betonową szarość

http://i270.photobucket.com/albums/jj109/stukrotka/BUDOWA/DSC_3083.jpg

http://i270.photobucket.com/albums/jj109/stukrotka/BUDOWA/DSC_3084.jpg

http://i270.photobucket.com/albums/jj109/stukrotka/BUDOWA/DSC_3085.jpg

I beznadziejna szafka w górnej łazience, którą wymyśliła Złociutka, żeby była ze szkła i oczywiście szkło opada, szpara jest krzywo jak diabli chociaz była prosto, wszystko jest za ciężkie, klamki są do dupy i trzeba to zmienić - prawdopodobnie na lakierowany MDF.

http://i270.photobucket.com/albums/jj109/stukrotka/BUDOWA/DSC_3091.jpg

złamana biel??????

przecież to jest szary!!!

LUDZIE TRZYMAJCIE MNIE

a szary to niby co? nie złamana biel? Biel złamana czernią :)

to na zdjęciach wygląda jak szary Ty moja słodka Efilo z kolorystycznego zadupia. Tak naprawdę, gdyby nie to, że kominek jest kuffa biały, nikt na zywo w tym kolorze nie dopatrzyłby się szarości

w moim kolorystycznym zadupiu złamaną bielą nie nazywa się jakiego bądź koloru zdeka rozbielonego.

mówię co widzę na monitorze. szary jak w pysk strzelił. :p

Blutka

żebyś wiedziała, już wczoraj se pomyślałam że muszę Złociutką odwiedzić 8)

P.S. a jaki kolor ma sufit?