Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zacznij czytać dziennik Złociutkiej -mniej nerwów. 8)

albo Blutki - sępa. Nie pokazuje ani jednego zdjęcia tylko pitoli jak nakręcona

Moją piękną kabinę pokazałam.

A mało pokazuję, bo mało mam - ja bidaczyna jestem i wszystko muszę temi ręcami robić - a że czasu nie mam, to się nic nie dzieje. ;)

Moją piękną kabinę pokazałam.

niom i nawet kafle a kaliory jakie cudne. Blutka to menda społeczna i oszustka - inspiruje kompletnie wyczesanymi inspiracjami po czym robi sobie typowości

ja bidaczyna jestem i wszystko muszę temi ręcami robić

znów łże - cały czas czytam o róznych ekipach i nawet rzepak jej wykarczowali a ja kosą, tak tak miłe Panie kosą swoje pokłosie kosiłem a wyglądałem przy tym jak postmodernistyczny Janosik z salcesonowym kałdunem z przodu

piekny szary dla odmiany

co to znaczy dla odmiany, dla odmiany od czego

znów łże - cały czas czytam o róznych ekipach i nawet rzepak jej wykarczowali a ja kosą, tak tak miłe Panie kosą swoje pokłosie kosiłem a wyglądałem przy tym jak postmodernistyczny Janosik z salcesonowym kałdunem z przodu

Jakbyś miał 18 arów tego rzepaku po szyję, to byś tam z kosą się nawet nie przedarł. ;)

Jakbyś miał 18 arów tego rzepaku po szyję, to byś tam z kosą się nawet nie przedarł. ;)

Ale by się dorobił na biopaliwach :wink:

A ja biedny muszę pożyczać kosę spalinową od sąsiada :wink:

Leniu patentowany!!!! spluń w dłonie, rozedrzyj na sobie koszulkę, naostrz kosę i w drogę - Ty wiesz jak to działa na tak zwane morale w rodzinie? Żona patrzy z uwielbieniem gładząc błyszczące od potu muskuły, dziecko wie, że tato jest mocarzem i tylko ten smutny sąsiad chudzina co nie umie kosic kosą chlipie wciśnięty w szparę między garażem a tarasem plując sobie w brodę, że kupił spalinówkę 8)

efilo... a o zdolności kredytowej to słyszała?

Leniu patentowany!!!! spluń w dłonie, rozedrzyj na sobie koszulkę, naostrz kosę i w drogę - Ty wiesz jak to działa na tak zwane morale w rodzinie? Żona patrzy z uwielbieniem gładząc błyszczące od potu muskuły, dziecko wie, że tato jest mocarzem i tylko ten smutny sąsiad chudzina co nie umie kosic kosą chlipie wciśnięty w szparę między garażem a tarasem plując sobie w brodę, że kupił spalinówkę 8)

Eeee, żona to z uwielbieniem patrzy, jak mąż ma władzę nad materią i szaleję z ujarzmioną mocą :wink:

Kurcze, jakoś nie widzę się w roli postmodernistycznego Janosika. A tak apropos, Janosik to chyba miał nieograniczoną zdolność kredytową, nie?

rozedrzyj na sobie koszulkę, naostrz kosę i w drogę - Ty wiesz jak to działa na tak zwane morale w rodzinie? Żona patrzy z uwielbieniem gładząc błyszczące od potu muskuły, dziecko wie, że tato jest mocarzem i tylko ten smutny sąsiad chudzina co nie umie kosic kosą chlipie wciśnięty w szparę między garażem a tarasem plując sobie w brodę, że kupił spalinówkę 8)

Ale poza tym to dobrze się czujesz? ;)