Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

rozedrzyj na sobie koszulkę, naostrz kosę i w drogę - Ty wiesz jak to działa na tak zwane morale w rodzinie? Żona patrzy z uwielbieniem gładząc błyszczące od potu muskuły, dziecko wie, że tato jest mocarzem i tylko ten smutny sąsiad chudzina co nie umie kosic kosą chlipie wciśnięty w szparę między garażem a tarasem plując sobie w brodę, że kupił spalinówkę 8)

Ale poza tym to dobrze się czujesz? ;)

fantazjuje chłopak :wink:

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dandi, kolor w salonie jest :roll: nie-biały :roll:

U mnie wygląda na beżowy :D

bo masz źle kolory ustawione w monitorze :p

ja???? ja mam mieć źle ustawiony monitor???? :p

Uwaga, kochani, ustawiamy zegarki i kalibrujemy monitory. Kwadrans po nieparzystej :wink: Niech złamany biały zacznie wyglądać jak nieszary :) A potem komisja orzecze

efilo... a o zdolności kredytowej to słyszała?

ja kredyt brałam w okresie radosnego rozdawnictwa

o kryzysie światowym spowodowanym nonszalancją w przyznawaniu kredytu efilo Ty nie słyszał?

I dodaj do tego nas - myślę, że my przeważyliśmy szalę. I spokojnie mogliśmy jeszcze wziąć więcej, ale ostatecznie okazało się, że swoją delkatną (khmmm) wstrzemięźliwością uratowaliśmy świat od ostatecznego upadku :wink:

Pokazę Wam gabinet bo widzę, że Złociutka zrzuciła zdjęcia i powiesiła na tamtym forum:

http://i270.photobucket.com/albums/jj109/stukrotka/BUDOWA/DSC_3086.jpg

http://i270.photobucket.com/albums/jj109/stukrotka/BUDOWA/DSC_3087.jpg

Ściana bez koloru (ta na drugim zdjęciu) będzie w całości zabudowana regałami na książki. Ograniczają nas finanse, także będą to regały z Ikei. Najpewniej BILLY (regały mają plecy), choć EXPEDIT też do mnie przemawia (jest biurko i zamykane szafki i szuflady, które będą nam też potrzebne)

Ale najważniejsze pytanie:

Przez tą ciemną ścianę pokój się zmniejszył optycznie. Marzyły mi się orzechowe meble i czerwone fotele. Teraz ten plan chyba odpada? CO WY BYŚCIE TAM USTAWIŁY?

Dzięki Ci Boże, że to nie ja mebluję gabinet chociaż to ja będe w nim pracował. Chłopce i dziewczęta. Pomóżcie Złociutkiej co?

Juhuuuuuuuuuuuuu - ja nie wiem - Ty rybeńko pytaj Złociutką - to był jej pomysł a ja sie wygodnie rozsiądę i będę patrzył jak jej radzicie :)

do tego, oprócz czerwonych foteli Złociutka chciała ciemne meble a pokój jest od północy... tiaaaaaaaaa :D