Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ale ten roz to juz mnie dobil :)

ja naprawdę, naprawdę nie jestem winny temu, że komputer przekłamuje kolory i każdy widzi to tak jak mu monitor pozwala - tak samo jak było z tym szarym w salonie.

Marko, tylko i wyłącznie dla spokojności Twego sumienia napiszę Ci, że jak wszedłem do gabinetu po malowaniu, nie zauwazyłem, że te rózowe ściany mają na sobie jakikolwiek kolor. Wszystkie kolory jakie wybraliśmy do domu są właściwie odcieniem bieli. Ciemna jest jedynie oliwka z sypialni i cegła z gabinetu - na zywo nie zdziwię się jeżeli nie wszyscy zauważą kolor jakikolwiek.

W gabinecie wygląda to bardziej jak cień tego ceglastego niż jak kolor

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mnie z kolei dobił ten rudy

nie podoba Ci się?

wiesz, ze ja za zółtym i pomarańczowym delikatnie rzecz ujmując nie przepadam. Aczkolwiek: gdybyście zrobili jak mówi Marko czyli dali białe meble to zgasicie ten pożar i wtedy to się nawet mnie będzie podobało 8) Generalnieeee dużoooo białegooooo ja bym tu dała

gdybyście zrobili jak mówi Marko czyli dali białe meble to zgasicie ten pożar i wtedy to się nawet mnie będzie podobało 8) Generalnieeee dużoooo białegooooo ja bym tu dała

jak to się mówi: kużden ma swoje. Ja nie zrobiłbym sobie za żadne skarby półek z gipskartonów, które masz w salonie, Ty nie pomalowałabyś gabinetu na moje kolory.

Białe meble rulezhttp://emoty.blox.pl/resource/naughty.gif. Do tego plakat miss suwalszczyzny miesiąca marca z roku '87 i mamy komplet - dla mnie nie do zaakceptowania.

jak to się mówi: kużden ma swoje. Ja nie zrobiłbym sobie za żadne skarby półek z gipskartonów, które masz w salonie, Ty nie pomalowałabyś gabinetu na moje kolory.

Białe meble rulezhttp://emoty.blox.pl/resource/naughty.gif. Do tego plakat miss suwalszczyzny miesiąca marca z roku '87 i mamy komplet - dla mnie nie do zaakceptowania.

Oczywiście każden jeden ma swój gust :D Ja nie mam półek z kg w salonie to są jakby tu powiedzieć :roll: punkty oświetleniowe 8) Ale oczywiście, mogą Ci się nei podobac 8)

Co do bialych mebli no to ..........eeee nie chce mi sie tłumaczyć 8)

Ta ceglasta sciana wyglada tak jak moje w pokoju goscinno biurowyn, tylko ja mam wszystkie takie. Dalem ciemne panele i meble musialy byc jasne, bo w pokoju bylo jak w piwnicy (tak ciemno).

Do tej ceglastej sciany czerwien nie pasuje, beda sie gryzly te kolory.

cześć Dandi :D

a gdzie Złociutką można poczytać?

bardzo ładny kolor w salonie :D

myślę o takiej elewacji (moze ciut ciemniejszej)

do odważnych świat należy

jak już trzaśniesz na ścianę okap to wrzuć fotki, myślę że będzie dobrze (chociaż w mojej kuchni to ja wybrałam okap :wink: bo ja w niej gotuję :wink: )

Widzisz Aniu- Dandi za wszelką cenę omija pytania o forum Złociutkiej. Boi się, że się wszyscy tam przeniesiemy a jemu zostanie tylko koszenie łanów czegokolwiek w samotności :roll: 8)

Bo Dandi jest zazdrosny - żona w końcu mądrzejsza od niego. ;)

Ja bym białych mebli tam nie dała, ale ciemnych też nie - taki raczej "jasny brąz". :) Ale ja białe meble to lubię tylko u kogoś - baaardzo mi się podobają, ale mieszkać z nimi nie potrafię, bo brudas jestem i dziecko też mam syfiące. 8)

Widzisz Aniu- Dandi za wszelką cenę omija pytania o forum Złociutkiej. Boi się, że się wszyscy tam przeniesiemy a jemu zostanie tylko koszenie łanów czegokolwiek w samotności :roll: 8)

ja tam o Dandim nie zapomnę - jakąś słabość mam do niego :oops: znaczy się do jego dziennika :roll:

nie mogę Wam powiedzieć co to za forum bo np. jest tam też dziennik by Blutka a Ona jest rypnięta na punkcie swojej prywatności. Poproście Blu - jak ją znam to was zaprosi hłeh hłeh hłeh. Łona w ogóle taka milusia. Blusia, opowiedz Państwu co załatwiłaś ostatnio dziduniowi w autobusie komunikacji miejskiej :D

Krejzi Mariola to przy Blutce lajt

Baranek, mam już filce na nogach i niczym Jakub Wędrowycz chlapnąłem czymergesu - jestem gotów