Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

  • Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

doczytałam. jak można po prostu tak przyjść i popsuć :o

 

a daj Ty spokój - Midas miał zamysł to go zagdakały zazdrośnice. Bo się nastolatki z tipsami zaczęły złazic na Gimblę to starym babom było to nie w smak. Tam co druga to gorsza. Moja to jeszcze cicho siedzi ale ta na B...

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

ja co prawda nie baba...

ale polecam różne szaszłyki. niekoniecznie z miesa.

z pomidorków koktajlowych i grzanek są po prostu rozwalające

 

bakłażan i cukinia też są niezłe. bakłażany zresztą można zrobić nadziewane.

 

ale i tak najbardziej uwielbiam steki. niestety tutaj o małej kasie nie można mówić.

 

poza tym karkówka to jest naprawdę ekstra mięso na grila. to samo skrzydełka. i to po prostu żadko kto wzgardzi więc ja raczej bym zrobiła to jako podstawę a jak chcesz zabłysnąć to dodatkami.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

planowalem nakarmić tę dzicz na wpół surowym mięsem - żeberka, karkówka, boczek. Dla kobiet skrzydełka ewentualnie szaszłyki. do tego cała masa ciemnego chleba, gliniany garnek smalcu, ogórki małosolne, kapusta kiszona, gdzieś z boku sery włosie i francuskie jako przegryzki no i wóda tłoczona w ilościach przemyslowych.
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...