Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chodzi mi dandi o wykorzystanie tych trójkątnych kawałeczków ze skosami na szczycie - są niezagospodarowane, bo założyliście, że półki tylko tam, gdzie nie ma skosa chyba. Tutaj nawet skos jest wykorzystany, dzięki czemu garderoba wygląda lekko i na "dokończoną":

http://www.stegbar.com.au/photo/STEGBAR/Wardrobes/House/Camperdown/Camperdown-storage.jpg

Dobra tam, nie gadajmy o tym. Złociutka mi wczoraj powiedziała, że ja oklapłem a Ona dostała mocy tak więc dom nie stygnie – raz ja, raz żona – wszystko w porządku. A w ogóle to zaczęły mnie pociągać prace polowo – działkowe. Wczoraj nabyłem 6 metrów brzozy sezonowanej lat cztery i porąbanej. Pojechałem ciężarówką po tę brzozę, załadowałem ją na kontener, wróciłem, rozładowałem, dziś będę układał. Czułem się jak He-man na potęgę posępnego czerepu, mocy przybywaj aż do teraz. Przed chwilą odwiedziła nas w biurze koleżanka, która wkrótce rodzi. Wlazła w Internet i pokazała mebelki do dziecięcych pokoików i się rozczuliłem marząc o tym, że zrobię Maćkowi marynarski a Tosi jakiś taki piękny inny, i że moja córka na pewno nie będzie chciała mieć pokoiku Barbie bo będzie miała artystyczną duszę jak Irma i wybierze zgaszone zielenie z wrzosem czy cośtam tiaaaaaaa

a tak w ogóle to gdzie można tanio pojechac w grudniu? Interesują mnie upały i brak drożyzny: hotel od zawsze służy mi tylko do noclegów więc TV z miliardem kanałów nie jest mi potrzebne, chce w ładne miejsce gdzie kogoś poznam, coś zobaczę i zjem cos fajnego. No to gdzie?

Dobra tam, nie gadajmy o tym.

W końcu to tylko komentarze do dziennika budowy, nie?

W grudniu to w pobliżu upałów nie ma - byłam w październiku w Tunezji - było bardzo fajnie, ale już nie dziki upał - w grudniu nawet tam już lekki chłodek jest. Jeśli chcesz ciepło w grudniu, to musisz wybrać się gdzieś dalej, czyli drożej.

Dobra tam, nie gadajmy o tym.

W końcu to tylko komentarze do dziennika budowy, nie?

ale ile mozna gadac o spieprzonej pralni i zielonej garderobie? Pogadaliśmy, spasiba. Nie pociesza mnie to, że komuś groszkowy kolor półek sie podoba. Pralnia jest wciąz moją zmorą i nią pozostanie dopóki nie pomaluje frontów na ... biało?

a ja zapytam jeszcze o garderobę.

mimo wszystko.

dlaczego "zerowa funkcjonalność", wygląda na funkcjonalną....

marokański szafir jest piękny, ale akurat u was panie to zwykły ciemnoniebieski....pod kolor płytek w mozaice :wink:

o właśnie jedz do Maroka. tam na pewno jes co zobaczyć i co pojeść

dzieki Blutce mam dwa typy:

1 - Kenia

2 - Mauritius

kto ma chęć zorganizować ściepę na wycieczkę dla Dandiego?

widzę tłumy chętnych :lol:

cześć Dandi :D

a ja chcę takiego przyspieszenia jak u Ciebie :roll:

układanie płytek mnie wykończy :roll: ale kafelkarz w swoim żywiole :wink:

już nawet dziennika nie prowadzę :roll: bo co tam wklejać - kolejny rządek płytek ?

Efilo, nie ściemniaj, pralnia jest do bani.

Na szczęście jest to pralnia i piękna być nie musi. Ważne, zeby się w niej brudy mieściły...

nie napisałam że mi się widzi :lol: ja tylko o tym że byłby koniec załamywania rąk :lol:

a pralnia to jak kotłownia - pomieszczenie zupełnie nie reprezentacyjne wiec nie ma się co stresować.