Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jesli jest juz skonczona to zamontowali ja nie tak jak powinna byc

lalu, ja rozumiem, że konkrety Cię drażnią ale... hę?

czy pod okapem dolozycie plytki, bo po kilku tygodniach sciana bedzie tam zabrudzona w tluste plamy.

nie wiem właśnie - ja bym już zostawił bo będzie wyglądalo tak jakbyśmy każdą woną dziurę chcieli zalepić za wszelką cenę gresem ale masz rację. Jest coś co będzie białe i łatwe do utrzymania czystości? jakaś farba gumowa?

bez szafki nad lodówką było by ładniej

wiem ae z szafką też nie jest aż tak źle jak się spodziewalaś prawda? :wink:

nie zwróciłem uwagi na ten podział szuflad, zupełnie

magpie101 napisał:

jesli jest juz skonczona to zamontowali ja nie tak jak powinna byc

lalu, ja rozumiem, że konkrety Cię drażnią ale... hę?

Brakuje srebrnej listwy przy gorze rolety, scierka tam nie dojedziesz, a kurz bedzie w zakamarkach widoczny

Mi szafka nad lodowka podoba sie, gdyby jej nie bylo to czegos by brakowalo wtedy, a szuflady zaowazylam dopiero jak Irma napisala, nie przeszkadza mi nierowny podzial. Rowno dzielone sa w katalogach do zdjec zeby ladnie wygladalo.

czy pod okapem dolozycie plytki, bo po kilku tygodniach sciana bedzie tam zabrudzona w tluste plamy.

nie wiem właśnie - ja bym już zostawił bo będzie wyglądalo tak jakbyśmy każdą woną dziurę chcieli zalepić za wszelką cenę gresem ale masz rację. Jest coś co będzie białe i łatwe do utrzymania czystości? jakaś farba gumowa?

a ja nie mam wogóle kafli na ścienie w kuchni

i mi się nie brudzi

poki co nic nie będę kleić bo jest ok

jeśli się uprzesz żeby coś tam dokleić to już lepiej ten opirus

O ja - super wyszło Wam kuchnia. Spodziewałam się takiej bardziej rustykalnej - a takich nie lubię. Wam wyszła piękna klasyczna kuchnia z nutką nowoczesności.

Jedyna rzecz jaka mnie rozczarowała to okap - ja juz nie chce takiego. Wszędzie pokazują ten okap od przodu i taki obraz utkwił mi w głowie. Ty Dandi pokazałeś mi co będę widziała z salonu - bok okapu jest mało reprezentacyjny niestety. Podejrzewam, że ani zdjęcie foli ochronnej, ani założenie obudowy rury tego nie zmieni. Normalnie załamałam się :(

Jedyna rzecz jaka mnie rozczarowała to okap - ja juz nie chce takiego. Wszędzie pokazują ten okap od przodu i taki obraz utkwił mi w głowie. Ty Dandi pokazałeś mi co będę widziała z salonu - bok okapu jest mało reprezentacyjny niestety. Podejrzewam, że ani zdjęcie foli ochronnej, ani założenie obudowy rury tego nie zmieni. Normalnie załamałam się :(

Dokładnie o tym samym pomyślałam :cry: twoje zdjęcie wyleczyło mnie z tego okapu.

Kuchnia bardzo przyjemna.

co do okapu podpisuję się rękami i nogami - jest okropny z boku - sądziłem, że szkala tafla wisi sobie ukośnie na rurze. W rzeczywistości jest brzydki jak noc. To będzie pierwsza rzecz, którą wymienię.

Kasia mówi, że pięknie wyciąga wszystkie zapachy i w ogóle ale nie sądzę, żeby rekompensowało mi to jego brzydotę. czekam na zastrzyk otówkowy i brzydactwo won z kuchni.

Bożesztymój... kuchnia, toż to prowokacja dla takich co to jeszcze podłóg nie mają :wink:

Jeśli mogę coś powiedzieć to bym powiedziała tak (mogę):

- zgadzam się z Irmą co do podziału szuflad. Ten podział wprowadza chaos i wykrzywia oczy. Z Irmą w ogóle się zgadzam, bo ona też zrobiła prawo jazdy w tym roku i czuję że to dusza bratnia. No i ma takie cholernie piękne wąskie poziome okno w kuchni (przepraszam za ten wtręt)

- kompletnie jestem gupia jeśli chodzi o szafkę nad lodówką bo nigdzie nie widzę lodówki. Ale jeśli to ta długa poprzeczna, to wydaje mi się nadmiarem szczęścia

- nie bardzo mi się podobają płytki nad blatem - bo i blat i płytki zawierają (blat jest z drobnej klejonki) drobne elementy, które jakoś mi do siebie nie pasują, coś jak kratka do kratki tylko z innej bajki

- same blaty piękne

- witrynka piękna

- murek z blatem brrr :x - wprowadza dziwnie rustykalny klimacik do w sumie nowoczesnej kuchni, a mnie osobiście przypomina bielone garaże na Muranowie gdzie w dzieciństwie buszowałam po podwórkach

- okap - wszyscy już wszystko powiedzieli

- bym pomyślala nad taką białą roletą rzymską z surowej bawełny na okno

- no i ta roletka aluminiowa jakoś (zwłaszcza do murka) hm...

Proszę na mnie nie krzyczeć jak by co, ja jestem dziś półżywa po siedemnastu próbach domycia swojego półhektara szarych płytek bez koloru uświnionych szarym pyłem też bez koloru. W końcu może przyczyną krytyki jest po prostu płaska zawiść o manie kuchni i tyle :oops: :wink: :wink:

prawda :)

Iruś, coś mi nie gra. Ja się właściwie bardziej spodziewałem, że mnie osobaczysz za aluminiową żaluzję a tu ani słowa. Znów wróciłaś do nałogu i popijasz?

darling, aluminiowa jest ok, po co mam obsobaczać? praktyczne i nie wygląda wcale najgorzej.

a że wróciłam do nałogu to fakt i co gorsza zaczełam popalać... :o