Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a w moim jak najbardziej. Jest domowa, przytulna, funkcjonalna. Nienawidze skrzyń które udaja meble, sztab srebra które udają ciągadła i białego światła. Zawsze w takich kuchniach mam nieodparte wrażenie że jestem w rzeźni. Ta zaproponowana przez Brazę jest dokładnie taka jakiej potrzebujemy

ja mam kuchnię otwartą na salon i jadalnię i korytarz!! do tego ma tylko 6m2 i jest bez okna, więc styl musi być dopasowany do reszty - raczej nowoczesnie, bo przy tak małej i otwartej powierzchni nic fajnego nie wymyślę, a walczę juz z ta kuchnią od pół roku..

u Ciebie naprawdę mozna fajnie to zrobić - dokładnie jak to braza zrobiła

pomyśl jaką miałbyś zagwostkę z kuchnią taką jak mam ja ;)

nely

Dziwię się, że Pan Witek awantury nie zrobił - szopa przeszła moje najsmielsze oczekiwania - a zawsze myslalam, że mam wybujałą wyobraznię.

Kuchnia fajna, w podobnym stylu miałam w mieszkaniu, popieram Złociutką -piekarnik wyżej.

Dandi ten cement to na fundament? Pan Wicio będzie sam kręcił??? Kurcze przemyslałeś to?? Policzyłeś?? Ja liczyłam i to sie w ogóle nie opłaca, a do tego beton z betoniarni pewniejszy. Ale chyba juz za późno na zmianę decyzji.

murarz starej daty... przy ławach można się tak "pobawić" ale na strop to rozwiązanie dla ...odważnych:P

Jest jeszcze jedno, lejąc w ziemie beton z gruchy, a najlepiej z pompy ma się pewność, że będzie całkiem dobrze uwibrowany...a z betoniarki trzeba włożyć trochę wysiłku aby dotarł we wszystkie zakamarki...

BTW

Szacunek za szopę:D Obstawiam, że teściowi chodziło o to aby murarze nawet w czasie przerwy mieli oko na budowę:)

Dzień dobry

Co do teorii teścia to raczej nie będzie to miało wpływu na pękanie ścian, ale jakby wysychały ławy równo to byłoby lepiej. Najwazniejsze jednak, żebyś nie dał ławom popękać - będziesz się musiał pobawić w strażaka kilka dni :) No chyba, że Pan Witek załatwi to za Ciebie.