Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Wam tam! Dawno nie zagladalam i musze przyznac, ze zakochana jestem w Waszej gornej lazience.

Aby nie tylko poztytwnie, to nie podoba mi sie, ze podjazd do garazu nie idzie do pary z podejsciem do domu.

Ale poczekam, zobacze jak juz bedzie calosc, to znaczy elewacja, moze wtedyk cos bardziej skumam. :wink:

A tak w ogole, dzien dobry! 8)

barierkę miałam dopiero jakiś miesiąc po przeprowadzce :wink:

Spoko, luz, maniana 8) 8)

Czy Twoje dzieci spryciaro też się bez ustanku próbują zabić? Maciek to już mniej chociaż wczoraj schodząc z łóżka w sypialni zaplątał się w swoje nogi i runął malowniczo na glebę ale ta mała to dopiero ma inklinacje. Pozostawiona na przewijaku jest w stanie z niego spaść po 5 minutach intensywnego wiercenia. Nikt jej na to nie pozwala ale jest uparta... , po matce!

dandi

podłoga wyszła trochę pstrokato ale w sumie wrażenie całkiem całkiem

tylko napisz mi proszę. dałeś plastikowe listwy???

tak, właściwie z MDFu (istnieje coś takiego jak listwy z MDFu??? :o ) chociaż dzielnie walczyłem o drewniane jesionowe ale ... cóz - jak ma się szitową plastikową podłogę to drewniane naprawdę, naprawdę wyglądały od czapy. Wrażenie było takie jakby bogatemu kuzynowi zostało po remoncie i przynajmniej listwy naturalne mimo sztucznej podłogi.

Tekstu o dziecku pozostawionym na przewijaku nie skomentuje :o

tak, babo głupia. Robimy sobie kawę, usadawiamy się wygodnie, kładziemy Tosię na przewijaku i bacznie obserwujemy po jakim czasie spadnie.Puknij się co? Albo nie, ja sie puknę bo nawet nie wiesz co mam zamiar kupić do Tosinego pokoju przez Ciebie i za jakie pieniądze. I tak nigdy Ci nie powiem bo zyc mi nie dasz kpiąc i kpiąc :)

dandi

listwy wyglądają super. tylko nie mogę dostrzec dokładnie na tych zdjęciach ale mi się wydaje że masz tam jakieś plastikowe zatyczki. powiedz proszę że mi się w oczach mieni

P.S. po Twojej perorze na temat golden milk nie przepuszczam okazji żeby Cię troszkę podpuścić :lol:

a zakup mnie zaintrygował. zżera mnie niezdrowa ciekawość. zadowolony?

powiedz proszę że mi się w oczach mieni

:oops: chciałbym móc Ci to powiedzieć, nawet nie wiesz jak bardzo bym chciał...http://emoty.blox.pl/resource/crybaby.gif

zżera mnie niezdrowa ciekawość. zadowolony?

jeszcze nie kupiłem ale mam niedorzeczne postanowienie wydania niedorzecznych pieniędzy na TO właśnie a wszystko przez Ciebie. jak przyjedziesz na parapetówę to Cię z tym zamknę w pokoju

tu masz mdf

http://www.allegro.pl/item712770007_listwy_przypodlogowe_cokol_mdf_model_c1.html

skądinąd bardzo ładne te listwy. te akurat sa malowane ale są też obłogowane. i wydaje mi się (mam nadzieję w każdym razie) że ich się nie łączy plastikiem

nie gadajmy juz o tym - moje nie są takie jak te z allegro. i .....hmmmm.... na zywo wyglądają jednak gorzej niż na zdjęciach. Dobra - czekam na parkiet a póki co jakos to zniosę - najwyżej kupię meblościanki do każdego pokoju, takie ładne, typu puszcza.

Bardziej mnie martwi listwa maskująca połączenie gresu z panelami. Nie ma ładnych - płaskie są bez silikonowej izolacji i w ogóle nie wchodzą w grę z powodu róznicy pozionów a wypukłe są brzydkie

Dandi ja mam to wykończone silikonem w kolorze paneli. Panele i gres mają ten sam poziom i były równo i dosć estetycznie docięte więc sie zdecydowalismy na to wykończenie i jest dobrze.

Wiem Maylandziu - widziałem to u Ciebie i nawet przegadałem to z Irmą ale u mnie nie do osiągnięcia. Panele są co prawda docięte dość równo ale róznica poziomów jest znaczna. A tak z ciekawości - Twoje panele nie pracują? Nie ma skurczów i rozkurczów pod wpływem zmiany klimatu z jesiennego na latni? Nic Ci się z tym łączeniem nie dzieje?