Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Można byłoby to osiągnąć gdybyśmy pod panele dali standardowe podkłady, Panele w salonie leżą na ogrzewaniu podłogowym na które układa się dziurowany karton - cieniutki jak papier dlatego finalnie panele leżą niżej niz gres. a do tego to alabastrino też jakies takie mocno grube stąd różnica poziomów

do tego koloru paneli najbardziej pasuje listwa jasna o kolorze buku czy tam brzozy, nie pamietam ale przyłozona między gresem a panelami wyglądała strasznie. Mnie zresztą wczoraj zamroczyło do tego stopnia, że próbowałem nawet wepchnąc tam listwe inox - to dopiero był efekt 8)

Dandi nie rozpaczajmy. Ja też mam panele bo na drewno nie starczyło. Ale za kilka lat to wymienimy na parkiet. Nie jesteś sam w tym postanowieniu.

Dlatego kupiłam tanie panele bo bez sensu jest kupować coś innego w cenie drewna a co i tak jedzie plastikiem na kilometr. Parkiet to parkiet i nic tego nie zmieni. Kiedyś sobie go położymy :wink:

też uważam że nie ma co rwać włosów z głowy.

uważam tylko że sposób wykończenia podłogi ma większy wpływ na jej odbiór niż sama podłoga. dlatego drążyłam temat listew.

no skoro jest podłogówka to faktycznie podwyższyć się podkładkami nie dało.

Czego ryczysz!! U mnie też panele, połączone listwą z płytkami. Wokół listwy plastikowe. Naprawdę, nie masz większych problemów??? :D

Jak wygram w totka to wywalę panele i pierdykne se wszędzie parkiet z jakiegoś odjechanego egzotyku z listwami takimi, że cenka opada.

Na razie jest jak jest i musi to wystarczyć 8)

Ja za tydzień zamieszkam bez kuchni, podłóg, pomalowanych ścian i bez mebli. Będzie czadersko. :lol:

to nie prawda że bez kuchni - z tego co donoszą autorytatywne źródła z kuchni kupiłas sobie dół a górę dokupisz za parę miesięcy... narkomanka!

Ciebie chyba pogrzało. Za parę miesięcy to ja mam zamiar kupić dół. ;) Takie plany mam, a co z tego wyjdzie... :D