Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Samfi, fajne te łóżka ale ja nie chcę tapicerowanego

czy może nawet osmo?

nie wiem co to

a potem będzie narzekał jak na mozaikę czy inne swoje pomysły

a coś Ty się taka złośliwa w tym macieżyństwie zrobiłaś?

spokojnie mogą ci po prostu nie wybarwić. co im w sumie zależy.

mam nadzieję - jutro do nich napiszę.

ja też uważam że łóżko powinno być bielone

eeee, a jaka jest różnica między białym a bielonym? :o

To i ja melduję się a tu łóżkowy temat na tapecie

hej justika - fajnie, że wpadłaś. A właśnie a propo - wszystkich moich gości odsyłam do justiki - zapowiada się budowa pełna zmagań i podwiatrów bo justika wybrała sobie dach z kosmosu - zresztą zajrzycie to zobaczycie... hłeh hłeh hłeh zarechotał Dandi drapiąc się po brzuchu zadowolony, że on MA DACH!!!!! 8)

jak mi kasy nie styknie na nowe białe łóżko to zeszlifuje lakier ze starego i pacnę je na biało

my ze Złociutką śpimy aktualnie na rozkładanej rogówce więc musielibyśmy jakąs farbą do tkanin chyba....

Dry Vecer

Przywlokłem się tu zwabiony jękami . No i jak zwykle na darmo . Nie ma o co jęczeć . :( :evil:

A co do łóżka to ja zapowiedziałem reszcie rodziny że jak ktoś mi podsunie jakiekolwiek łóżko które stoi na nogach i jest pusta przestrzeń pod materacem (przenośnia) dostanie od razu w ryło . Najzywczajniej w świecie mam już po dziurki w nosie permanentnego wyciągania (o sprzątaniu nie wspomne ) spod tego łóżka wszelkiej maści rzeczy które dziwnym trafem tam się wtaczają .

nie wiem czy to pocieszające ale kurz który nie zalega pod łożkiem zalegać zaczyna w kątach sypialni :roll:

a pod lóżkiem też nie lubie jak coś się wala ale sama tam upycham rzeczy :oops:

gitarę męża ostatnio i codziennie mojego laptopka (żeby mi go ktoś nie zdeptał :roll: )

Najzywczajniej w świecie mam już po dziurki w nosie permanentnego wyciągania (o sprzątaniu nie wspomne ) spod tego łóżka wszelkiej maści rzeczy które dziwnym trafem tam się wtaczają .

Moja żona planuje kupić Roombę - roomba dla niewtajemniczonych to odkurzający robot - taki pies tylko, że sprząta i nie sra a jak jest głodny to nie żre tylko spieprza do stacji dokującej i tam siedzi... i patrzy.

To najdurniejszy wynalazek na świecie w dodatku drogi i awaryjny a teściowie nie przyjmują reklamacji i nie chcą zabrać mojej żony spowrotem

brat mojego lubego ma. ogladałam ten bajer. zapamiętuje mieszkanie i wie gdzie łazić a gdzie nie. ustala sobie sam trasę. tyle tylko że nie powinno się zostawiać żadnych 'betów' na podłodze. no i nie wolno przestawiać stacji dokującej bo to jest punkt rozpoznawczy dla mapy jaka sobie stworzył.

odkurza lepiej niż zwykły odkurzacz. jedyna wada - nie odkurzy ci w rogu. no i w piętrowym domu musiałbyś mieć dwa :D