Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Tak Nell, są nakładane na okno na plastikowych haczykach. Trzyma się to niexle choc nie tak stabilnie jak wersja z nawierconymi w oknie dziurami ale ja nie chciałem niszczyć okien więc mam nakładki. W górnej łazience też tak jest i wszystko OK a okna całe.

Idę bębnić o tytuł. No bo skoro nawet Ponury Cię poparł chociaż On się rzadko wypowiada w takich kwestiach to znaczy, że mam nosa do nominacji :)

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dandi, zanim pójdziesz, przypomnij proszę, gdzie nabyłes te bezinwazyjne rolety? W sklepiku pod domem, czy moze gdzies w necie? A i informacją na temat kosztów nie pogardzę (jeżeli już było, przepraszam, nie ogarniam wszystkich wątków ostatnio)...

Nelli, mam nadzieję, że nie masz zastrzeżeń w kwestii mzimu? ;)

Rolety nabyłem w sklepie pod domem. Wyglądają jak bambusowe i są naprawdę ładne. Do kuchni poszły te zielone bo Złociutka planuje tam zielone dodatki, w jadalni wiszą w kolorze naturalnym czyli jakims brązowym a w górnej łazience są wybarwiane na biało ale w tak ładny sposób, że spod barwnika przebija jednak ten drewniany kolor.

Cena to 54 zł za sztukę ale ona tez była zależna od rozmiaru. Osobiście uważam, że to drogo

aj bo mnie wszystko wpienia. Kasa mi się skończyła, denerwuje mnie świadomość, że teraz muszę poczekać aż uzbieram, bałagan na budowie mnie wpienia i klinkier też.

ale jutro jadę droga Rejcz do miasta na B gdzie mam imprezę na W która odbędzie się w lokalu na M na Zielonych Wzgórzach. Wpadniesz na kielicha? :)