Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie ma mowy o zlewie pod oknem. Chociaż niektórzy twierdzą, że nie - ja i tak uważam, że się chlapie więc ten problem odpada.

no jakbym męża mego ukochanego słyszała :-? :wink:

jeżeli się okaże, że te z doświetleniem będą za drogie, do domu pójdą setki a w miejsce doświetlenia drzwiowego zostaną wmurowane luksfery - zawsze to taniej... nieco :)

u nas za naświetle wyszło 1300zł (u Urzędowskiego, więc na pewno da się taniej :wink: ), a za luksfery (też rozważaliśmy taki pomysł) - 800zł

uuu.. widze, że tu nie tylko ja taka polonistycznie skrzywiona :D :D :D

PAN JEST NIEKONKRETNY I IMPERTYNENCKI
- Jezusmaria, jak mnie te wielkie czerwone litery walnęły po oczach, to aż podskoczyłem w fotelu. Jakoś tak - przez moment pomyślało mi się, że to... do mnie :o Że mi komputer coś chce uświadomić...że to już znowu 3 nad ranem, a ja się po Forum szwendam...

Uff, a to tylko Pana Jurka w hurtowni nie było. No i Witek na posterunku - chyba się mogę walnąć spać.

no jakbym męża mego ukochanego słyszała :-? :wink:

skaba, a czy małżonek kolega też walnięty na punkcie porządku i czystości czy norma?

u nas za naświetle wyszło 1300zł (u Urzędowskiego, więc na pewno da się taniej :wink: ), a za luksfery (też rozważaliśmy taki pomysł) - 800zł

Nie znalazłem udokumentowania w Twoim dzienniku - rzucisz jakieś zdjęcie drzwi które wybraliście?

widzę Dandi, że polubiłeś te wielkie czerwone litery... taki troszkę nerwowy jesteś, może odpocznij czy coś.. :)

dzis będę w Białymstoku i zostaję cały weekend - to nie zrobi dobrze moim skołatanym nerwom... Pisz mi tu zaraz jaką macie tam pogodę, bo jeżeli taką jak u nas to nigdzie nie jadę (akurat, dałaby mi Złociutka nigdzie nie jechać, tiaaaaaaa) 8)

widzę Dandi, że polubiłeś te wielkie czerwone litery... taki troszkę nerwowy jesteś, może odpocznij czy coś.. :)

dzis będę w Białymstoku i zostaję cały weekend - to nie zrobi dobrze moim skołatanym nerwom... Pisz mi tu zaraz jaką macie tam pogodę, bo jeżeli taką jak u nas to nigdzie nie jadę (akurat, dałaby mi Złociutka nigdzie nie jechać, tiaaaaaaa) 8)

"pisz mi tu zaraz" :p napiszę jak będę chciała :)

mżawka nieustająca, zimno, wieje, ale trzęsienia ziemi nie było. zapraszamy do Białegostoku. :lol:

mżawka nieustająca, zimno, wieje, ale trzęsienia ziemi nie było. zapraszamy do Białegostoku. :lol:

Nie lubię Białegostoku !!!

tzn. trochę lubię - Słoneczny Stok lubię latem i Leśną Dolinę i ten lasek przy cerkwii na Sikorskiego lubię. A najbardziej ten spokojny cmentarz za Leśną Doliną. Więc dlaczego musze przesiedzieć weekend na Jaroszówce, której nie lubię i która jest w zupełnie innej części miasta buuuuuuuuu

miałem poczekac do wieczora ale nie wytrzymię..., zdążyłeś kapitanie?

zdążyłem zdążyłem - nie zgadniesz na co...plac manewrowy i ósemeczki na rozklekotanym motocyklu pod czujnym okiem instruktora Pana Zbyszka. W deszczu :evil:

Cholera, 35 lat jeżdżenia na moto i czas w końcu zalegalizować ten związek :oops:

A te drzwi Romka tez mnię się podobywujom. Właśnie rozpatruję wymianę starych, litych dębowych na takie cuś. No i przewaga nad pustakami szklanymi, że można to skrzydełko otworzyć w razie wnoszenia np. pianina lub kontrabasu w futerale (że o motocyklu nie wspomnę ;)