Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jakby Ci ktoś po każdej twojej decyzji i pomyśle dzwonił albo pisał priva i tym swoim efemerycznym, lekko znudzonym głosem syczał:

"Bosz Dandiiii (przeciąganie ostatniej sylaby jest obowiązkowe) jaki Ty jesteś wieśniaaaaaaak.

Tak patrzę na te Twoje wnętrza i mi żaaaaal.

masz zakuty łeb i jestes cymbaaaaaaaaał"

już napisałem jej że więcej nie pokaże żadnego zdjęcia mego wnętrza. Ona mnie wyniszcza psychicznie - mówię Ci. Zobacz co ze mną zrobiła. Zamiast błyskotliwego emancypanta, macie przestraszonego flaka

no to jak tak, to idź na odwyk i nie pytaj już więcej :p

Ja taich krzeseł masywnych za bardzo nie kocham, zwłaszcza, zę w tych proporcje są skopane, nogi w stosunku do oparcia są za słabe, ale nie natyle, zeby było widać celowy zamysł.

Te co mi kiedyś pokazywałeś ładniejsze były

No tak jak Irma nie potwierdzi to nie kupisz.. Ty nawet pewnie się po t.. q nie podrapiesz bez jej zgody 8) :wink:

ps. tak- jestem zazdrosna :p

Nie masz o co być zazdrosna

On tak tylko na pokaz pyta a potem i tak wszystko robi jak chce, w zależności jak tam mu w mózgu kuleczki zastukają

Wiesz fenix, czasami jak się coś suchego i grzechoczącego poleje czymś mokrym, to wtedy te kuleczki się zaczynają rozwijać. Oczywiście nie musi to być zawsze woda, to zależy od stanu tych kulek :D

to, o czym myslisz, może działać odwrotnie!

Hmm, niektórym puchnie, niektórym się widać kurczy :D

Dandi się pewnie schował pod tym krzesłem, co się Irmie nie podobało, i siedzi cicho :D

Wiesz fenix, czasami jak się coś suchego i grzechoczącego poleje czymś mokrym, to wtedy te kuleczki się zaczynają rozwijać. Oczywiście nie musi to być zawsze woda, to zależy od stanu tych kulek :D

to, o czym myslisz, może działać odwrotnie!

Hmm, niektórym puchnie, niektórym się widać kurczy :D

ja myślałam o innym rodzaju płynu (ktory może zaszkodzić)! :-?