Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Już kiedyś pisałam- każdy ma to co mu się podoba...

Ja mam kominek.. A kozę to chciałam kiedyś mieć ale taka żywą- biegającą po ogródku. Ale potem sobie uświadomiłam że to chodzący odkurzacz i niszczyciel i by mi wszystko zżarła- chociaż w sumie nic jeszcze takiego nie mam poza chwastami :wink:

i owce też chciałam mieć- czarnogłówki -są takie śliczne.. hmm hu nołs- może kiedyś :roll:

http://img162.imageshack.us/img162/5374/owca.jpg

czy nie są urocze? :roll:

.. Kaśka tak! 8)
Ty się prosisz o wpierddd...

:D

.. Uwielbiam wasze granitowe posadzki, marmurowe schody, szare ściany i aluminiowe okna. Kocham kozy zamiast kominków, ledy i chromy. Przepadam za drewnianymi tarasami z drewien o takich nazwach że się czerwienię. Uważam z całą szczerościa mego chłopięcego sumienia, że przeszklone podłogi ...!

Poza 4 ledami jakie mam przy schodach nie mam NIC z rzeczy wymienionych przez Ciebie. Mało tego, zwisa mi to i powiewa że komuś się może to nie podobać jak mam w domu :D

I bądź łaskaw zrozumieć fakt, jednemu człowiekowi mogą podobać się różne style, nawet te całkowicie odmienne. Przyjmij zatem do wiadomości fakt, ze u Ciebie podoba mi się wiele rzeczy, nie wszystkie, ale wiele. Nie mam zamiaru teraz pisac co mi się nei podoba, bo to nic nei wnosi, przecież teraz zmieniał nie będziesz bo ci jakaś dziunia z forum powiedziała, że jest fee :lol: Jak mi coś nie lezało to mówiłam od razu 8) ( vide gabinet i skądinąd fajny okap)

Pozdrawiam Cię kochany serdecznie 8) :D

bo ci jakaś dziunia z forum

LOODZIE !!!!!!!!!!!! DZIUNIA Z FORUM!!!!!!!!!!!!

dziunia z forum to jakaś tam Renatka Sztacheta, która pojawiła się w komentach może raz a może i to nie. Ty kochana jesteś... ech... TA DZIUNIA Z FORUM KTÓREJ WOLNO. Ciesz się zatem mocą. A w ogóle to mnie Efilo na prv zwymyślała, że robię sceny i żebym się kuffa uspokoił bo jak nie to ona przyjedzie i mi przywali wolnoopadającą deską od kibla za trzy tysie tak, że się nie pozbieram. Oczywiście nie przeszkadzało jej to czynić mi erotycznych awansów między wierszami ale Ona tak zawsze. Wciąż mnie podrywa ta Efilo. 8)

Ale ty masz chopie wzięcie, fiufiu :D :D :D

Przyjmuję radośnie do wiadomości twoją Deklarację Niepodległości Wnętrza Dandiego - jak na ciebie niezwykle wprost wyważoną i łagodną :D

Teraz tylko zobaczymy, czy jednak cię która tą wolnoopadającą nie trafi... A może wytrzymasz w tym ekumenicznym ukojeniu?

Buźka

(chociaż nie odpowiadasz na smsy i powinienem przyjechać i zrobić ci awanturę i przywalić deską z wolnoopadającym gwoździem i broń boże nie czynić erotycznych wtrętów bo to FUJ :wink: :wink: :wink: )

chociaż nie odpowiadasz na smsy i powinienem przyjechać i zrobić ci awanturę i przywalić deską z wolnoopadającym gwoździem i broń boże nie czynić erotycznych wtrętów bo to FUJ

hipokryta!!!

Wy wiecie o czym są te jego smsy? ostatnio opłotkami wyrażał nadzieję, że leżę przywalony śniegiem spod którego sterczą ku niebu moje gazele nogi a wszystko to dosłodził udawaną troską o jakość naszego bytowania na rzekomo zawianym Podlasiu, łachudra!

a tak w ogóle barraneczku to się kiedyś tam do mnie wybierałeś ze swoją śliczną partnerką - baraninką i co? i jajco tak zwane. Wciąż Cię nie ma. Tera to już wiesz, po ptokach bo aura choojowa ale wiosną przywolokę Cię na tej hołobli z Twego wierszyka, zaś baraninkę okiełznam badylkiem.... to przez efilo mi się tak porobiło...

Ty kochana jesteś... ech... TA DZIUNIA Z FORUM KTÓREJ WOLNO. Ciesz się zatem mocą...
Taaaa? To gdzie mam nieograniczony dostęp do zdjęć z domu?? Się pytam???????? :evil:

Wciąż mnie podrywa ta Efilo. 8)
Efka, normalnieeee se grabisz :lol:

BTW, a gdzie nasza Blucia?? 8)