Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zakątek to o toło:

http://img136.imageshack.us/img136/9840/dsc3659mp.jpg

właściwie w jednym i drugim są drzwi balkonowe tylko bawialnia (póki co bawialnia) jest zwyczajnie prostokątna i nie da sie tam ukryć - z wejścia wszystko jak na dłoni zaś sypialnia ma ten fajny zakąteczek

.. Kaśka tak! 8)
Ty się prosisz o wpierddd...

:D

.. Uwielbiam wasze granitowe posadzki, marmurowe schody, szare ściany i aluminiowe okna. Kocham kozy zamiast kominków, ledy i chromy. Przepadam za drewnianymi tarasami z drewien o takich nazwach że się czerwienię. Uważam z całą szczerościa mego chłopięcego sumienia, że przeszklone podłogi ...!

Poza 4 ledami jakie mam przy schodach nie mam NIC z rzeczy wymienionych przez Ciebie. Mało tego, zwisa mi to i powiewa że komuś się może to nie podobać jak mam w domu :D

I bądź łaskaw zrozumieć fakt, jednemu człowiekowi mogą podobać się różne style, nawet te całkowicie odmienne. Przyjmij zatem do wiadomości fakt, ze u Ciebie podoba mi się wiele rzeczy, nie wszystkie, ale wiele. Nie mam zamiaru teraz pisac co mi się nei podoba, bo to nic nei wnosi, przecież teraz zmieniał nie będziesz bo ci jakaś dziunia z forum powiedziała, że jest fee :lol: Jak mi coś nie lezało to mówiłam od razu 8) ( vide gabinet i skądinąd fajny okap)

Pozdrawiam Cię kochany serdecznie 8) :D

przyszłam powiedzieć, że w związku z brakiem wymienionych elementów w domu Kaski, Kasia ma jeden z najbardziej domowych domów, w jakich byłam :D :D i to jest obecnie moim pragnieniem spędzającym mi sen z powiek - coby mój dom miał w sobie choć odrobinę tego klimatu, który się czuje u Kasi od samego progu.. (realizując to zadanie wzięłam już od Kasi panów od wykończeniówki, stolarza, a jutro jadę do schodziarza :D .. Dandi a od ciebie zgapiłam kabinę prysznicową, która nabyłam w Obi za coś okoo 650zł.. :wink: )

przyszłam powiedzieć, że w związku z brakiem wymienionych elementów w domu Kaski, Kasia ma jeden z najbardziej domowych domów, w jakich byłam :D :D i to jest obecnie moim pragnieniem spędzającym mi sen z powiek - coby mój dom miał w sobie choć odrobinę tego klimatu, który się czuje u Kasi od samego progu.. (realizując to zadanie wzięłam już od Kasi panów od wykończeniówki, stolarza, a jutro jadę do schodziarza :D .. Dandi a od ciebie zgapiłam kabinę prysznicową, która nabyłam w Obi za coś okoo 650zł.. :wink: )
Skaba, czy ja już Ci mówiłam, że Cię love 8) :lol: :wink:

Podoba mi się saco i drewniane parapety... ślimaczki, pszczółki i kwiatuszki... motylki i wiewiór też... 8) Lubię mebelki z Ikei i surowe drewno... kolorowe zabawki i kolorową pościel... pojemniki na duperele, bo są niesłychanie praktyczne... ale i tak najlepsza jest piłka na środku pokoju... :wink:

ale i tak najlepsza jest piłka na środku pokoju... :wink:

to ekspozycja. Tam jest plama na dywanie :)

no dobra nie ma tam plamy ale normalnie piła leży pod ścianą - umieściłem ją na środku do zdjęcia i tak już została. POdejrzewam, że jak będę z synem sprzatał to piłki miejsce będzie właśnie tam bo rzeczywiście fajnie wygląda. I jeszcze ten goofi na parapecie mnie bawi :)

A jak te naklejki? Latwo naklejac i potem zdejmowac? Czy dziecek sam moze odkleic i potem zjesc? :roll:

Mi sie bardzo podobaja tylko nie wiem czy nie miala bym z tym problem.

p.s. Nelli jak Ty piekna! :D

Żelko

nie wiem jak stefek motorycznie ale one się na tak płasko przylepiają że wcale nie jest łatwo zaczepic paznokciem żeby podważyć i oderwać. Kruszka miała z tym problemy choć niestety jej sie udało. Te które ja mam to dosć twardy plastik - wcale nie byłoby łatwo tego przezuć :wink: Niemniej jednak jak masz wątpliwości to je poprzylepiaj wysoko.